SHARE

El Barça  va deixar força bones sensacions  tant en l’estrena a la lliga diumenge passat com  dimecres contra el Madrid, però els dos partits es van disputar amb la xarxa de seguretat del Camp Nou, i avui l’equip de Vilanova disputa el primer partit a domicili al Sadar (19:00), un desplaçament que l’any passat ja li va costar tres punts.

Així ho demostren també les estadístiques on tot i que el Barça hi ha guanyat 12 vegades, en 11 hi ha empat i en la mateixa xifra hi ha perdut, essent recordades recentment a part de la darrera també l’anterior per l’embolic pel desplaçament al partit.

Els de Mendilibar , qui inicia la seva segona temporada des de l’ inici a la banqueta, i que l’any passat van aconseguir una meritòria setena posició a la taula, van lluitar per Europa fins al darrer partit, de nou un any més tenen com a màxim objectiu la salvació.  Per tal d’assolir-la l’equip  s’ha reforçat amb alguns homes interessants per la seva proposta futbolística com Sisi, Llorente o  el mig ghanès Annan, qui encara no podrà jugar avui.

Per l’objectiu  de seguir un any més a la màxima categoria, l’equip comptarà amb les armes que li són pròpies als conjunts dirigits pel tècnic  de Vizcaya com són  el treball, intensitat i la pressió constants, ajudats per  el calor d’un estadi que sempre li dona un plus al seu equip com a local. Tot això en u conjunt on la cantera té un pes  més que important i que ha donat fruïts als darrers anys com  el porter Andrés Fernández o  el davanter Kike Sola.

Per part blaugrana i amb la tornada de la  Supercopa a  només tres dies,  és més que probable que Vilanova opti per algun canvi en  els dos darrers onzes, com per exemple Alba darrera o Cesc al mig, sense descartar que Song pugui debutar en un camp  on les seves bones condicions físiques poden ajudar i molt. Tot i  els possibles canvis, l’equip que surti i tots els homes que disputin el partit tindrà davant el repte de demostrar que les seves ganes de guanyar estan intactes, perquè en camps com el d’avui no  és on es guanyen lligues però sí on es poden perdre.

A més, faran bé els homes de Vilanova en tenir molta cura en  totes les jugades  a pilota  aturada, sobretot perquè en aquest inici a l’equip li estan fent molt  mal en aquestes jugades fruït de la manca de centímetres però també de badades en la intensitat defensiva.

Pel que fa a l’esquema, aquest serà un 4-2-3-1, amb u eix central de la defensa amb centímetres, dues bandes verticals i sobretot amb bona capacitat per centrar per buscar un joc de centrada i rematada que tant mal va fer al Barça  l’any passat però amb Llorente al lloc de Lekic, va marcar dos gols.  Pel que fa als homes,  l’equip presentaria tres canvis respecte al onze tipus de l’any passat , amb Arribas a l’eix, Sisi al mig camp i el comentat en la punta d’atac.

Lectures 2339 vegades per 657 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY