SHARE

cesc--644x362Cesc encara no ha dit que vol seguir al Barça i aquest fet molesta a la junta. Tot i  que el club ha rebutjat fins a dos vegades ofertes per ell i que el tècnic li ha mostrat la seva confiança públicament, el dia de la presentació i després del Gamper, el d’Arenys encara no ha sortit públicament a dir que es queda i aquest fet molesta a Rosell i els seus.

Segons explica avui Mundo Deportivo, per boca d’un periodista amb bones connexions amb la junta , l’actitud del mig campista té molesta a la directiva, que creu que Cesc hauria d’haver manifestat públicament que es queda al Barça. La junta considera que una  manifestació del futbolista, ja sigui en roda de premsa o a les xarxes socials de les que és habitual, en aquest sentit calmaria l’entorn, una manifestació  que per altre banda el mig campista si hauria fet en privat a la direcció esportiva del club.

Des de la junta es creu que la insistència del Manchester United en fitxar-lo, prepara una tercera oferta  tot i la negativa rotunda del Barça a les dues anteriors, es podria deure al fet que el d’Arenys els hagi donat alguna opció de marxar , com ha apuntat la premsa anglesa. La tercera oferta dels red devils per endur-se el català amb passat a l’Arsenal seria de  40 milions més 6 milions més variables, un total de 46  milions d’euros.

Darrera el silenci de Cesc hi podria haver no una aspiració econòmica, tot i que els anglesos li ofereixen una fitxa més que important,  sinó esportiva, en el sentit que el mig campista vol veure que serà protagonista aquest any tot i el canvi de tècnic. De moment Martino ha mostrat el seu desig que el futbolista es quedi, però al Gamper va ser suplent, i al sortir va  fer dos gols a més de servir una assistència, i en aquest sentit serà clau el paper que pugui tenir a la propera Supercopa d’Espanya.

Veurem si el  mig campista parla els propers dies, s’especulava que ho podria fer en la gira, perquè de moment tot i que el jugador ha tingut oportunitat de pronunciar-se, al final del darrer Gamper va tenir opció de parlar per TV3 i va declinar fer-ho, ha preferit no fer-ho, en un silenci que esta incomodant la junta de Sandro Rosell.

 

 

Lectures 2291 vegades per 674 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY