SHARE
Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu en la presentació de Neymar.
Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu en la presentació de Neymar.

Els socis del Barça poden consultar des d’avui el pacte amb la Fiscalía per tancar el cas Neymar que deixa molts clars aspectes que alguns volien amagar.  En el text íntegre del pacte, que es pot consultar a la OAB prèvia identificació, queda clar que el Barça admet amb la culpa en dos delictes fiscals, alhora que eximeix de la mateixa tant a l’ex president Sandro Rosell com a l’actual Josep Maria Bartomeu.

Així l’escrit deixa clar que el pacte pel Barça vol dir “acceptació de la comissió de dos delictes contra la Hisenda pública”, i en cap cas cap simple error de planificació com el mateix club va argumentar. Per l’acord, el club reconeix “una incorrecció tributària als exercicis 2011 i 2013.”

En l’escrit el pacte afirma que la intenció dels contractes entre el Barça i Neymar  per abonar-li 10 milions era “ocultar la veritable operació realitzada amb el conseqüent incompliment de l’obligació tributària de retenció i el conseqüent ingrés a l’Hisenda pública”.  A més segons l’escrit i respecte als contractes amb societats del futbolista,  aquests tenien la intenció de “fragmentar la veritable retribució del futbolista, per mantenir-la oculta”. 

En l’escrit s’especifiquen els dos delictes que el Barça reconeix amb el pacte , a l’any 2011 Art. 305.1 pgf 2b, 305.4 i 310bis del Codi Penali a l’any 2013 Art. 305.1,2 i 4, 305bis pgf 1a i 310bis del Codi Penal. El primer dels delictes té una multa de 1,4 milions d’euros i 4,071 milions d’euros, i tant Bartomeu com Rosell queden exonerats.

Pacte Cas Neymar

A més, ahir el periodista Xavi Torres va explicar també el cas a Tv3,deixant clares les mentides del club en el cas,aquí teniu el vídeo.

 

 

 

Lectures 7307 vegades per 1082 lectors

Comments Closed