SHARE

psulinhoTot i l’enrenou generat a les xarxes socials amb la seva arribada, el fitxatge de Paulinho compta amb l’aval de la secretaria tècnica i del planter blaugrana. Inclús el mateix Messi hauria donat el seu vist-i-plau al seu fitxatge en un amistós entre la canarinha i la selecció argentina el passat mes de juny,i  la seva incorpació només es deu a criteris esportius per molts rumors ,tots falsos i sense confirmar, que hagin corregut a les xarxes socials els darrers dies.

La secretaria tècnica blaugrana creu que el mig campista brasiler aportarà més variants al joc blaugrana, a més de valorar-se la seva experiència i titularitat a Brasil, així com també la rebaixa salarial que  ha acceptat per fitxar pel Barça davant la negativa del seu club a rebaixar la seva clàusula.

A banda de la secretaria tècnica del club, el seu fitxatge també es veu amb bons ulls dins del planter blaugrana per les variants que pot aportar al joc de l’equip, amb declaracions de Busquets i Messi que demostren aquest aval de l’equip. En concret, el 10 blaugrana l’hi hauria dit al brasiler al final del passat amistós Brasil-Argentina “t’espero a Barcelona”, un fitxatge que s’ha acabat produint.

 

 

Lectures 2557 vegades per 406 lectors

Comments Closed