SHARE

En el vídeo que el Club va preparar a Messi per a celebrar el seu rècord de gols hi podria aparèixer molta gent que ha estat clau en la seva carrera i que l’ha ajudat a créixer com a jugador. Messi duu molts anys al Barça i és evident que hi ha persones que l’han marcat més que altres. Entre aquests, de ben segur, no s’hi troben ni Josep Maria Bartomeu ni Zubizarreta.

En canvi, per a indignació del públic, que per fi es va fer sentir amb una sonora xiulada, dos dels principals responsables del desori dels darrers anys van tenir un paper central en la projecció. Però què pretenien? Intentar rentar la seva imatge? Aconseguir notorietat? Està clar que l’estratègia se’ls va girar en contra. La resposta del públic va ser contundent i tothom la va poder escoltar.

Un cop acabat el partit, Bartomeu, preguntat sobre la xiulada, es va limitar a contestar que hi havia gent “insatisfeta” i que és democràtic que qui ho vulgui es manifesti. Que ho digui precisament ell, que és President sense haver-lo votat ningú, també té la seva gràcia.

L’afició es va expressar: vol que Bartomeu convoqui eleccions al final d’aquesta temporada i que els doni veu i vot. Així no es pot continuar. 

Lectures 5287 vegades per 1031 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY