SHARE

DIADA NACIONAL DE CATALUÑA.Demà és l’11 de setembre, una diada de Catalunya que pot ser recordada al llarg dels anys. Com és habitual, el Barça tindrà presència en els actes del dia nacional  de Catalunya mitjançant la tradicional ofrena al monument de Rafael  Casanova, la que aquí us expliquem amb detall.

El Barça farà l’ofrena floral a partir de les 9:20 hores, i en la comitiva hi haurà directius,però no el president blaugrana Sandro Rosell que és a Ginebra a una reunió de l’ECA, membres de comissions del club, entrenadors, futbolistes i jugadors de les diferents seccions del club, inclòs el futbol formatiu a més de l’Agrupació de veterans del club, representants pel seu president  Ramón Alfonseda.

Com a representats del primer equip hi haurà el nou tècnic, Tata Martino, i Gerard Piqué, mentre que de les seccions hi haurà Xavi Pascual i Víctor Tomàs, de l’handbol, Ricard Muñoz i Aitor Egurrola, de l’hoquei patins, Marc Carmona i Jordi Torras, del futbol sala i Xavi Llorens i Vicky Losada de l’equip femení, a més de varis representats del futbol base. Només mancarà presència de la secció de bàsquet del club,  doncs una part està disputant l’Europeu i l’altre està concentrada a Andorra.

Pel que fa als directius, la comitiva estarà encapçalada pels vice presidents Jordi Cardoner i Carles Villarubí, així com també els directius Jordi MoixPilar Guinovart, Jordi MestreDídac Lee i Josep Ramon Vidal-Abarca.

A més, cal recordar que tot i que el club no hagi fet cap acte de suport, ni per part del club ni de cap dels seus esportistes més significats, la Via Catalana per la Independència si passarà per les grades del Camp Nou. 

.

Lectures 1335 vegades per 415 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY