SHARE

sorteo-mundialLa selecció espanyola jugarà contra la Xilè d’Alexis,Holanda i Australia, un grup força complicat. A més, en els encreuaments, els espanyols es mediran  amb el grup de la Brasil de Neymar, que ha tingut força sort en el sorteig,es medira al seu company Song, com també l’ha tingut l’Argentina de Messi.

El debut de l’equip de Del Bosque serà el divendres 13 de juny a Salvador de Bahia contra Holanda a les 9 de la nit, en la repetició de la darrera final del Mundial. En el segon partit es mediran a Xilè el dia 19 de juny a les 12 de la nit  i en el darrer a Australia el dia 23 de juny a les 6 de la tarda.

Per la seva banda Messi i Mascherano es mediran a Bòsnia en el debut el dia 16 a les 12 de la nit, a mes d’ Iran, dia 21 de juny a les 6, i a Nigeria, el dia 25 a les 6 de la tarda,  en un grup força assequible.  També la Brasil de  Neymar i Alves tindran un grup amb rivals de poca entitat com Croàcia, el partit inaugural el 12 de juny a les 10 de la nit, Mèxic, el dia 17 a les 9,  i a Camerun, el dia 23 a les 10 de la nit.

Els vuit jugadors que han estat les mans innocents del sorteig van ser: Hurst, Mario Alberto Kempes, Fabio Cannavaro,Lothar Matthaus, Zinedine Zidane, Fernando Hierro, Cafú i  Ghiggia. 

Grup  A

Brasil

Camerun

Mèxic

Croàcia

Grup B

Espanya

Xilè

Australia

Holanda

Grup C

Colombia

Costa Marfil

Japó

Grècia

Grup D

Uruguai

Itàlia

Costa Rica

Anglaterra

Grup E

Suïssa

Equador

Hondures

França

Grup F

Argentina

Nigeria

Iran

Bosnia

Grup G

Alemanya

Ghana

Estats Units

Portugal

Grup H

Bèlgica

Argelia

Corea del Sud

Rússia

 

 

Lectures 1763 vegades per 410 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY