SHARE

IMG_9999-0.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Una setmana sense futbol és sinònim d’una setmana marcada per les portades amb possibles fitxatges i els darrers dies no han estat l’excepció a aquesta regla. Des de Pogba fins a Boateng i Laporte avui mateix, tots noms en els que estaria pensant el club i la junta per incorporar-los abans del proper procés electoral en el que podria seria una estratègia més pròpia d’altres temps que dels actuals.

Cal remuntar-nos a principis dels anys 80, amb Josep Lluís Nuñez a la presidència, per entendre aquesta estratègia, tant comuna en l’ex president quan volia tapar les carències de la seva gestió o un algun  fracàs esportiu. En aquells anys era freqüent veure com un any l’aposta era un tàndem argentí, entrenador i estrella, i a l’any següent eren un tàndem britànic,exemple del nul projecte  esportiu, i sempre amb algun fitxatge estrella per calmar els ànims.

Aquesta aposta pels fitxatges de la portera de Nuñez, sense oblidar possibles títols del primer equip,  sembla  també  la de la junta actual de cara a les properes eleccions, almenys si fem cas de les insistents noticies al voltant del moviments d’Ariedo Braida en alguns mitjans, conscients que si el soci els ha de valorar només per la seva gestió poden tenir  complicat seguir al seu càrrec.

Una gestió que per exemple fa que actualment el Barca no pugui incorporar futbolistes fins el mes de gener del 2016, i que algunes de les seves promeses més importants abandonin la Masia, un fet que alguns mitjans prefereixen oblidar per omplir portades de futbolistes, i que també es voldria resoldre amb la cartera i no amb un retorn als estàndards que havien fet arribar a l’excel.lència al planter blaugrana.

Farien bé alguns d’aquests mitjans  en centrar-se a donar suport a l’equip fins a final de temporada i un cop dins el procès electoral ajudar que el debat no fos sobre els noms a incorporar sinó al voltant del model de club dels candidats, encara que el d’alguns ja portem 5 anys veient-lo.

La darrera setmana de portades d’alguns mitjans

IMG_9926-0.JPGIMG_9978.JPGIMG_9985.JPGIMG_9993.JPGIMG_9999.JPGIMG_0017.JPG


 

Lectures 1711 vegades per 416 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY