SHARE

guardiola.rosell--644x362Guardiola va parlar ahir d’intermediaris de Rosell per atacar-lo, aquí us expliquem qui són alguns d’ells. Per sialguns barcelonistes  no van entendre el missatge de l’ex tècnic blaugrana, aquí, i fent-nos ressò d’un article de Cristian Pulina, expliquem qui són alguns d’aquests intermediaris i alguns dels missatges que han deixat, fins a 18 als darrers tres mesos per exemple.

Un dels primers i que més darrerament han atacat l’ex tècnic del Barça és el director del diari Sport, Joan Vehils, qui fins en set articles on ha criticat que no hagi parlat amb Heynckes, que no hagués fet una feina bruta que ara hauria de fer Tito, tractar-lo d’egoista i obsessiu i inclús comparar-lo amb Mourinho. I també dos articles més que el tècnic del Bayern va deixar caure al seu missatge, un  explicant amb qui anava a  dinar o criticant la seva relació amb Tito.

No podia ser menys el director de l’altre gran diari esportiu, Santi Nolla, qui  hauria criticat que el tècnic firmes per tres anys amb els alemanys, sí ho havia fet per dues temporades amb Laporta però no amb Rosell, i sobretot el fet que el tècnic no hagués felicitat Tito per la Lliga ni l’hagués visitat a Nova York.

Guardiola  també va parlar de gent que hauria fet servir la malaltia del Tito per atacar-lo, i  en aquí trobem un protagonista principal, el sub director del Mundo Deportivo, Francesc Perearnau. Del periodista és  un dels  es parlava de la seva relació amb Tito, i que de ben segur va ser una de les raons de les paraules de Guardiola  contra Rosell sabent el paper del periodista com a portaveu “no oficial” d’aquesta junta.

I més clar , i  més oficial, va ser un dels directius de la junta de Rosell, en concret el seu portaveu Toni Freixa, qui va dir sense embuts que Tito havia superat totes les comparacions amb Guardiola, incloent  les humanes i no deixant  per tant en gaire  bon lloc l’ex tècnic blaugrana.

 

 

Lectures 6681 vegades per 2111 lectors

Comentaris

1 COMMENT

  1. Crec que el Guardiola s’ha equivocat m’agradaria saber que busca? ell vol estar tranquil però també ha de deixar tranquil al Barça va marxar doncs ADEU,. No sé que busca potser hi ha algun interes?
    Sempre m’ha agradat però el punt de narci
    sisme estarem d’acord que el té o no?

LEAVE A REPLY