SHARE

 

Laporta amb Rafa Yuste i Xavi Puig en una imatge recent.
 Joan Laporta presentarà demà  de manera oficial la seva pre candidatura a les eleccions al Barca. L’ex president presentarà el seu projecte així com també alguns dels membres que seran amb ell en aquesta nova aventura electoral, aqui us presentem alguns dels qui ja van estar amb ell a la seva anterior étapa i que repetiran, així com també algunes cares noves.

 Maria Elena Fort

Advocada especialitzada en dret urbanístic, va ser la directiva responsable de l’Àrea Institucional i Patrimonial des juny del 2008 fins el darrer dia del 2010 en el que Laporta va ser el president. De fet, l’ex president va ser l’encarregat de casar-la en la seva faceta de membre de l’Ajuntament de Barcelona amb la seva parella Jordi Sirera, abans que una injusta malaltia s’emportes un culer de cor. 

Rafael Yuste

Amic de la infància de Joan Laporta i amb qui se l’ha vist molt darrerament, a nivell professional es dedica al món de la distribució d’articles maquiniaria al sector de la ferretería i industrial. En la seva étapa al club, va ocupar una de les vice presidències, l’esportiva, des del julio del 2008, en substitució de Marc Ingla, i fins al darrer dia del mandat de Laporta al 2010. 

Josep Cubells

Llicenciat en dret i soci-director de IURISGRUP 2164, firma fundada al 1992 i que ofereix serveis integrals a nivell nacional i internacional. Al club, primer es va ocupar de les seccions no professionals des del 2003 fins que al 2007 va passar a ocupar-se de la secció bàsquet ,i en els seus tres anys al capdavant de la secció l’equip aconsegueix una lliga ACB i sobretot la segona Eurolliga de la història, i també va ser secretari de la junta fins  al darrer dia al club de l’any 2010.  

Xavier Bagues 

Empresari i agent comercial, va incorporar-se al club l’any 2003 amb l’equip de Joan Laporta treballant a la Comissió Social del club, doncs fins llavors havia estat president de la penya de Sallent.Des de l’any 2008, es converteix en directiu en la mateixa àrea social i mantenint-se fins al darrer dia de mandat del 2010. 

Josep-Ignasi Macià 

Treballador al sector bancari, al igual que el seu company Bagues, amb qui l’uneix una bona relació, també va tenir pes en el moviment penyístic, com a president de la Penya Blaugrana de Vilanova de Bell-puig, la seva localitat de naixement. També es va incorporar com a directiu a l’àrea social al 2008 i fins al final de l’anterior mandat. 

Xavi Puig

Delegat de Crèdit i Caució a Barcelona i advocat  associat del despatx Laporta&Arbós, és un altre dels més propers a l’ex president, serà una de les cares noves que presentarà l’ex president en la seva nova carrera electoral.  

Santiago Salvat 

L’empresari  de la comunicació i màrqueting, hereu d’una familía dedicada al món editorial, és una altre de les cares noves del projecte de Laporta, Des fet el seu nom va sonar inclús candidat a les eleccions doncs l’any 2010 va presentar una pre candidatura, juntament amb Josep Maria Minguella i Jordi Medina, que al final no va aconseguir les firmes necessàries per ser a la carrera electoral final.  

Lectures 4519 vegades per 1248 lectors

Comments Closed