SHARE

Toni Freixa no és el directiu més estimat dins del cercle periodístic més proper a Sandro Rosell. Si la setmana passada eren Miguel Rico i Carazo els qui atacaven l´advocat, directiu i portaveu de la junta, Toni Freixa, anunciant que podia ser rellevat del seu càrrec a la junta en la reunió d´aquest dilluns, avui dimarts, el mateix Carazo i el periodista Xavier Bosch han tornat a carregar les seves tintes contra Toni Freixa.

Xavier Bosch reitera que “és una presa de pèl  el contingut publicat de la Due Dilligence que està disponible a la OAB” i que és indignant escoltar dir a Toni Freixa que la informació facilitada és suficient per als socis. I fa una advertència dirigida a algú de la junta (Toni Freixa?) “el papanates que ha donat el seu consentiment per presentar aquest document (Due Dilligence) al soci, hauria de ser cessat de forma inmmediata”. Bosch sentencia: “aquesta no és la transparència promesa.

Jose Luís Carazo també parla de Toni Freixa en un dels seus article publicats a “Canal Carazo“. El periodista castellà explica que no li sembla bé, com res del que fa Toni Freixa, que en la roda de premsa posterior a la reunió de la junta de dilluns, Toni Freixa denunciés la publicació de certes informacions tendencioses contra la seva persona. Es referia Toni Freixa als articles de Carazo? Segur que sí…

I per acabar amb el tema Toni Freixa destacar un altre article publicat avui al Mundo Deportivo que parla de la dissolució de la Comissió Jurídica, que havia treballat durant la campanya electoral i fins ara per l´equip de Sandro Rosell, a l’esmentat article s’assenyalen,  com a font de la dissolució de la mateix, les diferències entre Eduard Coll (president de la Comissió i també directiu) i Toni Freixa. Així que probablement aquests fets en comencen a indicar per on van els “bàndols” de la Junta: els que simpatitzen amb Eduard Coll (Sandro Rosell?) i els que simpatitzen amb Toni Freixa (els més radicals).

Això no té pinta d´acabar gaire bé, sobretot quan la premsa afí a Rosell (Gol, Pelikano, Carazo, Perearnau i Rico)  té a Toni Freixa en el punt de mira. Aguantarà molt més la pressió l´advocat Toni Freixa?

Fonts:

El timo de la Animación“, per Xavier Bosch, mundodeportivo.es

la ultima metedura de pata de Toni Freixa“, per Jose Luís Carazo, canal carazo, Sport.es

movida en la comisión jurídica tras las junta“, elmundodeportivo.es

Lectures 8396 vegades per 2214 lectors

Comentaris

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY