SHARE

Les preguntes d’aquests van fer suar la junta

L’Assemblea de dissabte era l’únic moment en que els socis podem  fer sentir la seva veu, no estaria de més que n’hi pogués haver algunes més que es podrien incloure en els nous estatuts tant promesos, així com també la única per buscar resposta a molts dubtes al voltant del funcionament del club. I precisament de les preguntes d’alguns socis, algunes d’elles incloses en unes fotocopies que els membres  de la plataforma ConsultaBarça van penjar a la web alhora que repartir a l’entrada de l’acte, vingueren algunes respostes que sense les mateixes els assistents, i tots els socis, haurien  seguit sense conèixer.

D’algunes d’aquestes  tant els mitjans digitals com els tradicionals, Mundo Deportivo en la seva  edició escrita,  se’n han fet ressó, algunes de les quals ja ens venim preguntant des d’aquesta web, juntament amb algunes altres, i que  havien estat silenciades fins ara pels mitjans tradicionals i que almenys per fi vam poder obtenir-ne resposta.

Les primeres preguntes vingueren en l’aprovació de la part econòmica, i varen versar des de la queixa perquè la memòria no es va rebre 15 dies abans i no abans  d’entrar a l’acte, Faus es va disculpar com ja feu l’any passat dient que l’havia rebut el mateix dia, fins al cas Baena, els 3 milions segueixen pendents de cobrament i no condonats, o la secció de futbol platja no contemplada als estatuts, que no seria secció segons la junta i no hauria costat res al club la participació als dos darrers mundials de clubs FIFA.

En aquest apartat també es  van incloure dues preguntes que també han originat articles en aquest web, com la diferència d’ingressos entre Barça i Madrid, que s’explicaria per la comptabilització ventes de la botiga, més profit de l’estadi i la participació als drets d’imatge dels seus futbolistes, i sobretot pel nou acord de patrocini del Manchester, on sense entrar en xifres Faus va reconèixer que l’acord amb Qatar incloïa més que la samarreta  i que ara probablement hauria estat superior sense voler reconèixer si es van precipitar en el tema.

Les següents més interessants ja es feren esperar fins la darrera part de l’acte, en el torn obert de preguntes dels socis en el que de  nou la junta i el president van lidiar amb temes encara pendents com la Grada d’Animació, pendent encara de l’aprovació per part dels Mossos, , i d’altres de les que fins ara el president no havia hagut de respondre com  la seva vinculació a Viagogo o de possibles pagaments a Teixeira. Les dues, realitzades pel mateix soci, van molestar força al president que va respondre no tenir cap empresa seva , a més d’haver  venut la seva, que tingui cap mena de relació amb el Barça , així com també no tenir cap procés judicial obert a cap lloc del món.

També va respondre  la junta a temes com per exemple  les reunions de la comissió de control del Codi Ètic i una possible suspensió del mateix per incompliments, que s’hauria reunit tres cops alhora que deia que hauria estat requerida per temes que no eren de la seva competència ,que esperen no fos la denúncia del mateix que si entraria a les seves funcions. A més, el president també es va comprometre, a pregunta d’un soci, a  no vendre el nom d’un hipotètic  nou estadi  a no ser que ho aprovi l’Assemblea, a més de revelar que el sou dels seus assessors, Reixach, Migueli i Fusté, és de 60.000 euros a l’any.

Lectures 4686 vegades per 1253 lectors

Comentaris

3 COMMENTS

  1. […] l’emissiò i ens quedem amb un pam de nas. Aquí  podeu trobar totes aquestes preguntes i aquí la crònica. Preguntes i crònica que mai farà la premsa de la llet nostra en general ni la […]

LEAVE A REPLY