SHARE

Els directius del club celebren el títol amb un sopar al luxós hotel japonès

El Barça es va proclamar ahir de nou campió del món de clubs desprès d’exhibir-se contra el Santos i l’alegria es va desfermar entre tots els jugadors i membres del cos tècnic, a més de tots els afeccionats del club d’arreu del món. Aquesta alegria evidentment també fou compartida per la junta directiva actual, que a més de l’alegria esportiva es va permetre una altra alegria, en forma de sopar privat al luxós hotel Royal Park on s’allotjaven.

El sopar desvetllat per mitjans esportius presents a terreres nipones, com el diari Sport, va comptar amb la presència dels 12 directius , inclòs el president, desplaçats al Japó a més dels seus familiars i acompanyants. Aquests deurien estar entre els 162 expedicionaris que portava el club en el viatge, uns acompanyants dels directius que si es pagaven  les despeses de la seva butxaca , però que sí que van gaudir amb  els directius d’aquest àpat pel que sembla no exempt de luxes donat l’hotel on es va produir.

Un sopar, apart del cos tècnic i jugadors, ja que segons les informacions els jugadors del primer equip van acudir a saludar alguns directius i el president i a parlar sobre  la victòria aconseguida. Esperem, per tant, que aquest sopar i el seu cost sigui explicat d’alguna manera al soci, en vistes de la transparència promesa.  Estem segurs que la realització del mateix no té cap mena de incompatibilitat amb la delicada situació econòmica del nostre club.

Lectures 2489 vegades per 846 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY