SHARE

 

  Toni Freixa podria haver tingut un paper destacat en la moció de censura duta a terme per Oriol Giralt l’any 2008. El dia en que Francesc “Pelikano” Perearnau rescata el nom de l’advocat arran del tema de l’espionatge, i curiosament després de l’acte de la fiscalia d’ahir pel cas Neymar, una noticia que serviria per demostrar una connexió entre aquest i Toni Freixa.

I qui  descobreix aquesta relació entre els dos en tot aquell procés és Enric Masip, qui en una sèrie de tuits l’ha explicat i de primera mà. En la noticia d’avui de Mundo Deportivo, l’ex jugador de la secció d’handbol del club hi ha reconegut algú molt especial per ell, la seva actual parella, qui va estar al costat  de Giralt en aquell procés.

Tal i com ell explica, aquella va ser la primera feina de la seva companya actual a Catalunya ,on acabava d’arribar  i en prou feines parlava bé el català  ni sabia el que passava. Fins aquí  tot correcte sinó fos perquè qui la va contractar per aquella feina va ser Anna Freixa, germana del directiu blaugrana Toni Freixa, tal i com ella mateixa li va manifestar quan la va contractar per aquella feina.

Una revelació que no fa sinó donar  més proves als qui fa temps que creuet que darrera de tot aquella moció de censura hi hauria hagut  l’interès de Sandro Rosell, de qui Freixa va ser la mà dreta fins que fou al Barça, i de la majoria dels actuals directius per accedir al club al preu que fos.  

Entre aquests es troba Enric Masip, com explica als seus tuits, alhora també destaca que l’aparició de la citada noticia sobre el cas de l’espionatge probablement buscava el desgast contra el gran favorit actualment en unes eleccions, Joan Laporta, en favor d’altres opcions com la del mateix Toni Freixa.

A més d’aquest fet i també en clau electoral, l’ex jugador I responsable de la secció d’handbol del club també destaca que Bartomeu va córrer molt per tancar l’acord firmat  fa unes setmanes amb la fundació de Johan Cruyff. I que el president blaugrana també hauria volgut una trobada privada amb l’ex entrenador, que aquest  hauria refusat, al igual que qualsevol protocol entre els dos.

 

Lectures 3715 vegades per 843 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY