SHARE

enric_masip_628x350Enric Masip  es vol presentar a les eleccions al Barça. L’ex jugador d’handbol i fins fa ben poc secretari tècnic de la mateixa secció, ha reiterat  en el programa “8aldia” de 8tv la seva  il·lusió per presentar-se a la presidència , un fet que fa uns mesos ja ens va reiterar en una entrevista que li varem fer amb la seva sortida del club.

Masip ha explicat al programa que “Després de 23 anys al Barça, tinc la il·lusió de presentar-me tot i tenir en compte la dificultat que això suposa, sobretot a nivell econòmic, reunir els avals”. L’ex jugador  es va mostrar crític amb les actuacions de la junta respecte a noms com Abidal o Gaby Cairo, que fa uns mesos el va fer sortir per la porta del darrera a més d’acusar-lo a través dels seus intermediaris a la premsa, dient que “ No m’agrada el que veig en molts aspectes, sobretot la gestió a nivell humà”.

A més de mostrar de nou les seves intencions en públic, avui mateix també ha publicat dos missatges a Twitter, en els que reiterava la seva idea de presentar-se. Cal recordar que fa uns mesos, en una entrevista de Racó Blaugrana, Masip ja va expressar la seva intenció de ser president, doncs inclús es va rumorejar que la seva sortida del club fulminant  hi hauria pogut tenir a veure aquestes informacions que el situarien com a futur rival electoral.

Veurem si l’ex jugador  acaba per estar present en una cursa electoral, que sembla estar agafant empenta en les darreres setmanes, amb noms de possibles relleus per l’actual president o enquestes de candidats al Camp Nou. Cal recordar que les properes eleccions s’haurien de celebrar el 2016, però vis l’ambient darrerament tampoc hauria de sorprendre algun tipus d’avançament electoral.

masip

 

  

Lectures 2763 vegades per 803 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY