SHARE
Ernesto Valverde en  una imatge d'arxiu.
Ernesto Valverde en una imatge d’arxiu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ernesto Valverde serà l’entrenador del Barça la propera temporada 2017-18. El tècnic de l’Atlètic de Bilbao és l’escollit pel club i la Comissió Esportiva com a relleu de Luis Enrique en un acord per dues temporades que es farà oficial quan l’equip acabi la temporada actual.

Tal i com alguns mitjans van afirmar ahir, i el club va negar, i com ens han confirmat algunes fonts properes al club avui, el bilbaí serà el nou tècnic i inclús hauria parlat amb Luis Enrique per saber la situació en que es trobarà el planter blaugrana. Tal i com es va anunciar fa temps,tot i els temps en que va prender força Juan Carlos Únzue, el club s’hauria mantingut en la seva aposta inicial per l’ex futbolista blaugrana,una curta étapa en la que va compartir vestuari amb l’actual director esportiu blaugrana,Robert Fernández.

El movimient a la banqueta blaugrana provocarà moviments a la resta de banquetes,doncs Juan Carlos Únzue i la resta de l’staff blaugrana actual, menys Luis Enrique i el psicòleg, anirien a Vigo.L’actual tècnic del Celta,Berizzo,podría acabar al Bilbao,com a aposta del seu secretari tècnic, o al Sevilla, amb Sampaoili en direcció a la banqueta de l’Argentina.

 

Lectures 4409 vegades per 538 lectors

Comments Closed