SHARE

El Deportivo de la Corunya utilitza un sistema tàctic molt defensiu, un 5-2-2-1 amb cinc homes darrera, que li ha donat força bon resultat. Els gallecs són un dels equips que encaixa menys gols de la lliga, només han concedit 5 gols a Riazor. També són el rei de l’empat quan juguen a casa: de 8 partits disputats n’han empatat 4, guanyat 3 i perdut només 1.

El Barça haurà d’anar molt en compte. Riazor és un estadi molt petit i el Depor juga precisament amb un sistema de joc que dificulta l’esquema de joc dels blaugrana. El Barça pateix quan el rival posa l’autocar a darrera i precisament això és el que sol fer el Depor, sense cap mena de recança quan juga a casa.
Tot i que avui Lotina hagi dit en roda de premsa que pensa canviar la forma de jugar per tornar a una defensa de 4, Guardiola no hauria de refiar-se ni un pèl, precisament els gallecs quan han jugat amb quatre homes darrera és quan pitjor els hi ha anat, per tant és difícil empassar-se que Lotina vulgui fer-se l’harakiri precisament contra el Barça.

Els gallecs són un equip que per moltes pilotes quan ataquen 1569, mentre que el Barça n’ha perdut 1378 en 17 jornades. Els blaugrana també recuperen més pilotes que els gallecs 1510 per 1508, senyal que el Depor no és un equip que faci una pressió forta sobre la sortida de la pilota al tenir 5 homes al darerra esperant.

Leo Messi ha marcat més gols que tot el Deportivo junt en 17 jornades. Els gallecs han marcat 15 gols a favor i n’han concedit 20 en contra. Una data curiosa és que ha concedit el 60% dels gols entre el minut 31 i 45 de cada part, senyal que els gallecs flaquegen als finals de cada part, mentre que quants menys gols encaixen és entre els minuts 15 i 30 de cada part.

El màxim golejador del Deportivo de la Coruña és Adrian amb només 4 gols. El Depor no és un equip gaire efectiu de cap, només ha marcat 3 gols dels 15 que porta en la vigent temporada.

El Barça és clar favorit per guanyar aquest partit, només ha de tenir paciència i fer el seu joc habitual per generar les diverses ocasions de gol que es capaç de fer per guanyar un partit.

Com ho veieu?

Imatge: www.marca.com

Lectures 2389 vegades per 793 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY