SHARE
El comunicat del FIATC Joventut.
El comunicat del FIATC Joventut.

Diumenge, un jove aficionat del FIATC Joventut de bàsquet va ser reduït per la policia espanyola per, tot sembla indicar, mostrar una estelada durant el partit que enfrontava el seu equip contra el Saragossa.  Va passar tota la nit detingut. De seguida, el Consell d’Administració de l’equip badaloní va publicar  una nota en la qual demanen que s’aclareixin els fets el més ràpidament possible, alhora que mostraven el seu rebuig a tota violència i defensaven  la llibertat d’expressió.

Per desgràcia, no és el primer cop que a un seguidor d’un equip català li passa el mateix. Rafel Martín (@Rafel_MF) va viure una situació semblant durant la final de la Copa del Rei a Mestalla. El de Cadaqués va assegurar que, en anar al lavabo, uns agents el van agafar per banda i el van apallissar. Com l’Àlex Molina (@molinaa13), també va passar la nit a la garjola. En aquell cas, però, la reacció de la directiva blaugrana va ser molt diferent. El Club no va demanar ni tan sols que s’aclarís què va passar. Una actitud que contrasta amb la de Jordi Villacampa i companyia, que de seguida s’han preocupat i interessat per l’aficionat. Fins i tot, han posat un advocat a la seva disposició.

Una institució com el Barça té l’obligació de defensar els seus socis i aficionats quan succeeixen fets com aquest. No pot ser que s’inhibeixin i mirin cap a una altra banda. Han de ser valents i exigir responsabilitats a qui toqui. Que prenguin exemple de la Penya.

Per acabar, tota la nostra solidaritat per l’Àlex i la seva família i amics. Molts ànims!

 

 

Lectures 3093 vegades per 533 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY