SHARE

Samuel Etoo no decepciona mai. En una entrevista concedida al canal de televisió rus “RT en español” que emet desde Moscú, el camerunés repassa la seva trajectòria al FC Barcelona y menciona la seva relació amb Messi i d’altres companys d’equip, la seva sortida del Barça per la porta de darrera i la seva relació amb Guardiola i d’altres entrenadors.

Sobre Messi i d’altres jugadors del Barça

Messi és un Déu i més encara com a persona. El vaig conèixer quan era un nen i l’he vist crèixer. S’ho mereix tot. Espero que un bon dia pugui guanyar el Mundial amb l’Argentina. Se li està resistint, però espero que els déus el beneixin i li obrin les portes perquè ho pugui guanyar. Es un bon nano i només li desitjo el millor.

Recorda que una vegada un periodista li va preguntar quins eren per ell els millors jugadors del món i el camerunès li va respondre que Ronaldinho, Iniesta i Messi. “Només li vaig donar tres noms, perquè no em van deixar dir-ne més. Sino també hauria escollit a Xavi, Puyol i Víctor Valdés” – asegura el camerunés.

La seva sortida de Can Barça per la porta falsa

No li agrada que li recordin com va deixar el Barça. Dues coses li fereixen l’orgull. La primera, el preu que es va pagar per Ibra. Em van intercanviar no per 46 kilos sino per 70. Hauria d’haver pagat el Barça o l’Inter? – es pregunta. No vull criticar, perquè a l’Inter vaig ser molt feliç.

La segona cosa que li va fer mal va ser la fama de busca-bregues que li van penjar. “Em va doldre la manipulació i de la manera que em van pintar. Van oblidar-se de dir que vaig gestionar el vestuari bé. ” – remarca Etoo. “Quan vaig arribar al Barça vaig dir, amics hem de ser amics. Qui ens guanyarà si en en els moments durs estem junts?” – i senyala: “No és que ho digui jo, ho expliquen companys meus, com Giuly, a les seves biografies. “No tolero les persones hipòcrites ni la falsedat” – ha concluit.

Lectures 3238 vegades per 802 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY