SHARE

eusebioEusebio no se sent qüestionat i creu que el seu equip  acabarà la temporada a  la part alta de la taula a Segona A. El tècnic del filial ha passat pels micròfons del “Primer Toc” de RAC1 on s’ha mostrat tranquil davant de la situació de l’equip, en zona de descens i que ha sumat només una victòria als vuit darrers partits,  a més de parlar de noms propis de la pedrera blaugrana com Samper, Espinosa o Munir.

La situació de l’equip

“La situació no és bona però estem en el camí de superar-la. No estem marcant gols i ens falta saber competir. Ho anirem treballant, som un equip molt jove i els jugadors han de créixer. Fins a un cert punt és comprensible.” “Quan varem començar la temporada pensàvem que tot seria més fàcil però hem vist que no. Tenim bons jugadors i sabem que podem sortir d’aquesta situació.”

La situació de l’equip no és tant dramàtica

“Fa 2 temporades a aquestes alçades teníem 3 punts més amb un equip amb Barta, Roberto, Rafinha, Soriano..” “Estic més capacitat i més il·lusionat que fa dues temporades.”

La seva situació al club

“No em sento qüestionat. Sempre he sentit el suport del club. Sé on sóc i el club sap quin equip tinc. Entenc els dubtes de la gent de fora que no coneguin l’equip que tenim, però nosaltres no tenim cap dubte. Hem de partir de la base que mantenir el Barça B cada any a Segona és un èxit.”

Reforços amb experiència a la posició del 9

“A l’hora de fer la plantilla a l’estiu , veiem qui puja del juvenil i per la posició de davanter centre varem veure tenim Dongou i Sandro. Varem veure que tindríem més manca a la posició d’interior i per això varem incorporar Edu Bedía. Enfortir l’equip amb aquests jugadors veterans ho fem per posicions que no tenim cobertes, a la posició de davanter centre si tenim Dongou, Sandro o Sanabria perquè calia portar un altre jugador?” “Estic molt content amb els fitxatges que hem fet.”

Reforços al mercat d’hivern

“No valorem la possibilitat de reforçar l’equip al mercat d’hivern. Crec que hem de millorar amb el que tenim , perquè tenim un bon planter.”

La relació amb el tècnic del juvenil

“La relació amb Vinyals és molt bona. Aquesta any estem compartint molt als jugadors, cas d’Adama i Toni Sanabria. Quan nosaltres pensem que aquests tindran opcions de comptar per nosaltres al cap de setmana, preferim que entrenin amb nosaltres perquè treballin certs moviments amb nosaltres. A més tant Toni com Adaama estant tenint un gran rendiment amb el juvenil”.

Jordi Masip, possible relleu de Valdés

“Jordi Masip està tenint un rendiment molt bo, aquesta temporada esta demostrant maduresa i serenitat, té les condicions per ser porter del primer equip. No obstant, posar-se a la porteria del Camp no és fácil. Dir si pot arribar o no, li correspon a la gent del primer equip. Sobretot cal veure com un porter mentalmente afronta la pressió d’una porteria com la del Barça.

Ilie i Samper, un exemple pels seus companys

“Ilie per la seva generositat i Samper per buscar associar-se amb tothom, representen l’esperit que cal a un equip filial. Als filials a vegades un pot pensar només en lo seu i l’esperit que hem de mantenir a l’equip és el d’aquests dos jugadors”

Els pronòstics d’Eusebio

“Estic convençut que tres o quatre futbolistas de l’actual filial arribaran al primer equip i estic convençut que acabarem a dalt de la classificació.”

El marge de millora de Bagnack

“Són jugadors de 18 anys i  tots tenen alguna cosa a millorar. Bagnack per exemple li cal un punt de regularitat en els partits, però estem bastant contents amb el seu rendiment en general.” “Amb Samper aprèn tant ràpid i al principi havia de millorar les disputes, però també era un problema de físic. Cada cosa que li dius ho fa el dia següent, en quan  al joc de construcció ell m’ha d’explicar més  que jo a  ell que a mi, supera línies amb molta facilitat.”

La situació d’Espinosa

“No em preocupa el tema Espinosa, esta treballant molt bé. És un jugador molt important per nosaltres, quan apuntava a partits molt bons i després més dolents, em referia a que els jugadors han de ser més contínues. Amb ell hem de treballar el tema de la regularitat, perquè sigui un jugador important cada dia.”

Munir, una perla que demana pas al juvenil

“Estem veient que Munir esta jugant molt bé al juvenil, és molt desequilibrant però tenim altres jugadors que ara pertanyen a la nostre plantilla. Però el tenim en ment i si segueix així, en qualsevol moment pot donar el salt.”

Lectures 1774 vegades per 560 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY