SHARE

Fenerbahce vs Barça

1-  Guanyar i convèncer : El Barça necessita una victòria convincent per esvair els dubtes en què es troba immers desde la derrota davant el Nanterre i que han augmentat en les dues últimes desfetes a l’ACB. Un triomf convincent davant el Fenerbahce calmaria els dubtes d’un entorn que veu com l’equip no troba el rumb definitiu que li permeti assolir la velocitat de creuer.

2- El factor Obradovic : Un aspecte que els blaugranes han de tenir present si volen guanyar el partit és no caure en les provocacions d’Obradovic. L’entrenador del conjunt turc domina com ningú els aspectes que van més enllà del que passa al parquet, motiu per el qual els de Pascual només han de preocupar-se del que passi sobre la pista perquè en el terreny pantanós d’Obradovic no tenen res a guanyar.

3- Duel de canoners : El partit d’avui és un autèntic duel entre dues grans metralletes del bàsquet europeu, Bojan Bogdanovic i Joan Carles Navarro. Amdós jugadors són les referències ofensives dels seus respectius equips i són dos autèntics canoners desde més enllà de la línia de 6,75.  L’encert d’ambdós jugadors marcarà les opcions de victòria dels seus equips, tot i que al Barça la dependència de Navarro és més gran.

4- Els actors secundaris : El Barça fia gran part de les seves opcions de victòria a la inspiració de Navarro, tal i com va passar davant el CSKA, i en els punts de Tomic. Tot i que tant el de Sant Feliu com el croat són dos grans jugadors, també cal que rebin el suport dels seus companys. El partit d’avui és una gran ocasió perquè homes com Nachbar, Lampe, Papanikolaou o Abrines es reivindiquin i siguin els grans escuders de Navarro i Tomic a l’hora de generar anotació.

5- Les ajudes defensives : Homes com Navarro, Lampe, Tomic o Nachbar no són grans defensors, fet que pot provocar que tinguin problemes per defensar a jugadors com Bogdanovic, Nemanja Bjelica, Kleiza o Zoric. Per aquest motiu les ajudes defensives seran un factor vital, així com també serà més que necessària la feina fosca de jugadors com Dorsey o Sada, els dos jugadors amb més capacitat defensiva del Barça.

Lectures 5970 vegades per 1288 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY