SHARE

‘Èxit Blaugrana’ dirà no a Qatar per diners, mes enllà de qualsevol debat ètic

‘Èxit Blaugrana’, en la veu de dos seus membres,  ens va explicar quin serà el sentit de les seves votacions a la propera assemblea, en les que destaca la seva negativa a Qatar no tant  pel sentit del vot  com per  l’argumentació del mateix. La plataforma, que poc a poc s’està fent un lloc al món barcelonista, estarà present a l’acte en la figura d’un  dels seus membres, Roger Banqué, que com a compromissari del club votarà en el sentit que explicarem els temes a debat.

Respecte al tema estrella de l’assemblea, el patrocini qatarí, el seu vot serà contrari al mateix, no tant per argumentacions més subjectives com  la democràcia o els drets de gent d’ allí  sinó per un tema tant objectiu com són els diners.Així  creuen que si tenim el millor jugador, entrenador i equip del món, com és el cas, també hem de tenir el millor patrocini del món, un fet que ara mateix no es dona al estar per sota de l’acord del Manchester que percep 34 milions per temporada, i al no ser així no es pot considerar un bon acord i no mereix l’aprovació al seu entendre.

Molt lligat al darrer punt aniria el seu vot tant  pressupostos com als balanços del club per la propera temporada, un tema  eclipsat pels altres temes de major debat, i als que , per coherència amb l’anterior vot,  tampoc aprovaran. Tot i destacar-ne positivament alguns aspectes, com l’agressiva amortització del deute o el manteniment en el creixement dels ingressos , un vot favorable també suposaria aprovar l’acord de patrocini, part important d’aquests, i per tant han optat  també pel vot contrari a ambdós.

Respecte a un altre dels temes  més controvertits, la Grada Jove, el seu vot serà en blanc degut a que no comparteixen en part algunes premisses del mateix tot i que  tampoc estan en desacord amb el rerefons de la qüestió. Així tot i que reconeixen que la gent anima menys a l’estadi en general, a les finals i a les grans cites  això esta de sobres corregit, també creuen que el  fet de crear  d’un lloc restringit on s’animi més que a la resta  del camp és   un concepte un xic arcaic, més propi d’abans que  dels temps actuals.

Per últim i respecte a la Grada sense Fum, el seu vot , com no podia sr un altre, serà afirmatiu, del tot lògic si coneixem una mica els antecedents de la plataforma en aquest tema. Així, tot i no voler- se  considerar- se impulsors de res, si cal destacar que ells foren dels primers a proposar aquesta regulació  quan   un dels seus membre, Jordi Mayoral,  aparegué en un programa  de TV3.

No obstant, si voleu conèixer més de fons , totes les opinions de la plataforma respecte als temes de més debat actualment el barcelonisme, no us perdeu l’entrevista que avui publicarem amb ells i de ben segur us servirà per coneixe’ls una mica millor.

Lectures 2559 vegades per 802 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY