SHARE

javier_faus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Javier Faus parlarà amb Messi quan aquest segon sigui a Barcelona. Segons  el “Tu Diràs” de RAC1, el vice president esportiu ,atacat ahir pel davanter argentí per unes anteriors declaracions desafortunades sobre una possible renovació del futbolista menystenint la persona del 10 blaugrana dient “Un senyor a qui se li va renovar el contracte l’any passat…” , parlarà amb ell quan torni de l’Argentina.

Cal recordar que les paraules de Faus respecte oposant-se a la renovació de l’argentí les havia realitzat el directiu a “El Món a RAC1”, qui també va tenir l’exclusiva de la resposta de Messi, el dimecres dia 11 desembre, per tant 9 dies abans de la resposta de l’argentí. Per tant, coneixedor tot l’entorn periodístic blaugrana  com era de l’enuig del 10 blaugrana amb les seves paraules, no s’entén com el vice president esportiu no hagi parlat amb el futbolista, una conversació que hauria evitat un enrenou que  per sobre de tot no fa cap bé al Barça.

Resulta sorprenent per tant que Fausa i la junta, conscients tots ells  segons paraules del propi president que Messi és el millor futbolista del  món,  no  hagin fet tot el possible per parlar i calmar a Messi, doncs ell és un dels principals actius del club i com a tal se l’ha de tractar, a no ser que es prefereixi apostar per d’altres actius de recent adquisició. De fet, els diners abonats per aquests nous actius el passat estiu  també podria estar darrera del que sembla un malestar del futbolista amb l’actual junta.

 

Lectures 2683 vegades per 622 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY