SHARE

El diari digital madrid-barcelona.com denuncia que el codi ètic a Can Barça no s’està complint. El diari digital explica el cas de Miquel Pellicer, director de l’edició digital (la web) del Mundo Deportivo, periodista que va estar molt vinculat a la candidatura de Sandro Rosell (segons madrid-barcelona.com) i que ara cobra del Barça.

Madrid-Barcelona denuncia possibles “favors prestats”

Madrid-Barcelona.com es planteja el dilema moral: com pots ser periodista d’un diari esportiu i compaginar les teves responsabilitats com a periodista que haurà de parlar de coses relacionades amb el Barça i el seu entorn i alhora cobrar d’aquells de qui has de parlar? Madrid-Barcelona.com afirma que aquest acte ni és ètic, ni estètic, ni moral.

Madrid-Barcelona diu que la contractació de Miquel Pellicer per part de la directiva de Rosell podria arribar a semblar el cobrament de favors prestats. El que sí era evident a Mundo Deportivo digital durant la campanya electoral és que la informació sobre Sandro Rosell gaudia d’una visibilitat constant a la seva portada, fins i tot quan encara no havia decidit que s’havia de presentar.

Mundo Deportivo i la seva enorme capacitat per generar opinió en clau Barça

Un diari digital com el Mundo Deportivo té milions de visites mensuals i exerceix com a generador d’opinió pública sobre el barcelonisme. Un periodista com a professional que és no pot ser d’en Sandro o d’en Laporta, sinó que es deu al medi que el paga i a l’audiència que el llegeix. Ha de ser rigorós i no influenciar ni manipular. De ben segur que no ho fa, no ho ha fet.

Però si Miquel Pellicer era responsable de l’edició digital del Mundo Deportivo i ara fitxa per Sandro Rosell quan era sabut que li donava suport durant la campanya, com es pot tenir la certesa que va tenir una actitud objectiva durant les eleccions?

Mundodeportivo desmenteix que Miquel Pellicer treballi ara mateix al Mundo Deportivo

Segons les fonts consultades  del Mundo Deportivo, ens garanteixen que Miquel Pellicer no treballa ara mateix al Mundo Deportivo, per tant no seria cert que Pellicer fos responsable de l’area digital, tingués vinculació a Mundo Deportivo i alhora cobrés del Barça, desmenteixen de forma rotunda la informació publicada per madrid-barcelona.com. Alhora reinvidiquen la llibertat del periodista a col.laborar amb Sandro Rosell fora d’hores de feina, sense implicar el diari.

Font de la notícia: madrid-barcelona.com

Foto: esquerra (Miquel Pellicer), centre (Marc Cortés), dreta (Sandro Rosell i Feliu) al Cava and Tweets

Lectures 7866 vegades per 2479 lectors

Comentaris

10 COMMENTS

  1. i Mascaró era cul i merda en Laporta, etc, aquí tothom té amics que treballen pel club,directament, o indirectament, no se si es que vos aburriu i no sabeu que fer, per aixó busqueu entre la basura aviam si trobem quelcom, per anar en contra de la junta. Hem fa gracia mes que res, perque si mireu el codi étic de la junta de Laporta, segur que tindríeu un atac de riure, de les animalades que van fer en nom del club.

  2. Ho pots provar que Mascaró cobra de Laporta o cobraba del club? Segons Madrid-barcelona.com Pellice cobra del Barça des de l'1 de gener.

    Recorda mixman38, que la notícia no és nostra, és de madrid-barcelona, que són bastant anti-laporta, creus que ho fan per atacar la junta?

  3. Parlar de la Junta actual si no és per lloar-los hauria d'estar prohibit, segons Mixman38? Mira, mira… mira, mira com llueix el llautó…

  4. @ mixman38. per que per defensar en Rosel s'ha d'atacar en Laporta?.En aquest article ni es menciona. I es parla de codi etic ja que es una de les coses que ha fet bandera aquesta junta, que per cert no s'ha vist apart d'aquells quatre folis que basicament deien: No robare al barça i no m'aprofitare. Cosa que per altre banda no caldria ni posar- ho en un paper. Per cert el barça no ha fitxat a una redactora en cap de la vanguardia? Si no hi ha res millor que els teus amics t'ajudin a conseguir el poder.

  5. Si al final cobren del Grup Godó, La Caixa, ara CiU ve a ser el mateix. Ja es veu en la foto del sopar dels traidors i venuts. Els capos de la Caixa i els actors a sou de CiU El Rosell i altres.

LEAVE A REPLY