SHARE
Felipe Izquierdo en una imatge d'arxiu
Felipe Izquierdo en una imatge d’arxiu

L’advocat de Jordi Cases, Felipe Izquierdo, diu que el Barça encara no diu la veritat sobre els contractes de Neymar. La querella sobre el fitxatge del brasiler va ser un dels temes destacats  del segon programa radiofònic del Racó Blaugrana, en el que vam comptar amb l’opinió del lletrat del soci blaugrana.

Amb ell vàrem posar en ordre tot el procés de la querella pel fitxatge del brasiler, incloses les darreres notícies, com la negació del Barça de qualsevol negociació amb la Fiscalia i la  decisió del jutge Ruz sobre Manos Límpias, a qui el jutge no deixa personar sinó paguen la fiança. En aquest sentit, l’advocat va deixar clar si el sindicat abona els 45.000 euros admetria la querella, i no que aquesta  no s’hagi admès a tràmit  com alguns mitjans han informat.

També ens va explicar que ell havia aconsellat al soci no visitar el sindicat, encara que la visita fos pel documental que aquesta està realitzant sobre el dret a decidir, perquè la gent podia confondre l’encontre, com va passar. A més, Izquierdo va reiterar que “El tema de Neymar es podia haver arreglat amb una simple trucada i un cafè”, a més d’explicar que en el procés judicial el club ho podia haver fet molt millor, doncs per exemple el primer escrit  del club va arribar un mes i 4 dies després que aquest en tingués coneixement.

A més,l’advocat també va explicar com va anar tot el procés amb el club per una possible retirada de la querella, amb Toni Freixa com  a intermediari, en la que el Barça inclús hauria fet un comunicat de premsa admeten errors en tot el procés, que encara obra en poder de l’advocat. També va explicar que, respecte a tota la informació que ell té, “El Barça encara no diu la veritat sobre els contractes”.

En l’entrevista, Izquierdo també ens va explicar  les  possibles conseqüències pel Barça del cas, a més de la seva opinió respecte als 13,5 milions pagats a Hisenda , així com també com estava el soci Jordi Cases i si aquest tenia algú al darrera. No us la perdeu!!!

 

Lectures 5933 vegades per 828 lectors

Comentaris

5 COMMENTS

  1. Unlike the other items on the market, Jannard’s goggles were made from high impact plastic, which made his goggles not only lightweight but also much safer than the standard glass goggles that were the most widely used at the time. Sales were slow at first but Jannard put together a team of young researchers and marketing gurus. The result was revolutionary eyewear; it combined both elements of goggles and sunglasses for the use by cyclists and skiers.

  2. You like to travel? Do you want to sell things? If so, why not around sunglasses wholesale sales, in fact, promote their own travel. Our travel luggage off with sunglasses display panel 9. These are used to show off the Fashion oakley sunglasses and the inter station convenience store.

  3. If you need to read river bottoms and spot the reds and greens of prized species, choose the VR28 lenses. They are specially designed to eliminate harsh blue light while enhancing the colors you need to work the river with precision. So pick the perfect lens for your type of fishing, and you’ll never be taunted again by the one that got away..

LEAVE A REPLY