SHARE

toni freixaToni Freixa creu que Vilanova ja ha superat en les comparacions a Guardiola. El portaveu de la junta del Barça va parlar ahir al programa “Al Primer Toque” de Onda Cero, on a més de parlar de les comparacions entre els dos tècnics també ho feu d’Abidal i elseu futur, descartant que el club tingui en compte el tema personal  a l’hora de escollir si segueix la propera temporada, entre d’altres temes.

Tito i Pep

Tots teníem molt clar que l’entrenador seria sempre Tito Vilanova, estigues al vestuari o no. Esta fent una temporada impecable. A la seva presentació ell va dir que perdria totes les comparacions (amb Guardiola ), jo crec que les esta guanyant totes, inclús en la faceta humana”.

El Balanç de la temporada

“Aquest any sembla que la temporada serà millor que la passada. Personalment no veig que  hagi perdut cap comparació sinó més aviat tot el contrari, aquesta temporada és millor que l’anterior”.

Abidal i el seu futur

“La seva capacitat per lluitar i recuperar-se ha estat extraordinària. Estem davant una situació estrictament esportiva, és un més de l’equip. És un futbolista que acaba contracte, sinó compleix uns requisits que li donen dret a renovar automàticament, i si no es donen aquests requisits el FC Barcelona prendrà una decisió sota paràmetres estrictament tècnics amb independència que celebrem la qüestió personal” “Abidal  és un exemple per la societat, sempre serà un jugador especial pel barcelonisme però hem de deixar que els tècnics prenguin la seva decisió “.

L’eliminatòria amb el Bayern          

“Jo personalment si veig el Barça com a favorit per l’eliminatòria de Champions. El Barça no es pot permetre el luxe de no ser favorit” “Tant al vestuari com al club i a l’afició som molt optimistes. Tenim molt bona relació amb el Bayern, és un gran club”.

El nivell de l’equip i els reforços

“Mantenir el nivell d’excel·lència més de tres anys és molt complicat, i aquest grup ja va camí del cinquè. S’ha de conservar lo excel·lent que existeix i reforçar el que podem”.

 

Lectures 2651 vegades per 667 lectors

Comentaris

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY