SHARE

deulofeu evertonGerard Deulofeu vestirà la propera temporada la samarreta de l’Everton. El jove futbolista del Barça al final ha escollit el club de Liveropool, on jugarà la propera temporada a prèsctec i a les odres del català Robert Martínez, qui aquest any també aterra a Godison Park després de la seva etapa al Wigan i amb la  complicada missió de suplir a David Moyes.

La cessió és per una temporada i sense cap opció de compra pels anglesos, i el futbolista ja ha estat presentat amb la seva nova samarreta i ha estampat la seva firma al nou contracte amb ells. Una de les raons de que Deulofeu hagi escollit l’Everton, el volien altres equips  importants europeus, radica en la presència de “Bob” Martínez a la banqueta. Aquest s’hauria reunit en diverses ocasions amb el futbolista per explicar-li el seu paper a l’equip, i sense fer-li cap promesa de minuts, sí li hauria fet  veure que si manté el seu nivell tindrà  un  lloc important en un conjunt amb una bona nòmina de davanters com Jelavic, Mirallas,Koné i Anichebe. 

En declaracions a la web del club anglès, el tècnic de l’Everton ha destacat que “Gerard és un diamant del futbol espanyol i  un noi amb un increible talent  futbolístic” ” És un jove futbolista amb molt de potencial per ser una estrella i la família de l’Everton és l’entorn perfecte per ell per poder progressar”. 

 

Lectures 1725 vegades per 487 lectors

Comentaris

4 COMMENTS

  1. Take a look at these creative yet inexpensive Valentine’s Day gift ideas for her.Related ArticlesCreative and Inexpensive Valentines Day Gift Idea.It is this time of the year when you can show how much you love your man and make him feel a KING. It is definitely a challenging task to choose the perfect gift for your man. However, sometimes that is not financially possible.

  2. Shopping online can offer best prices and the widest range of designer sunglasses, provided you keep the risks to minimum. Some products fit to being sold online. If you like to shop online, there are a few reputable companies that you are going to want to search forWith up to 40% discounts on top names, this is one of the top online retailers to check out.

  3. Now, I had more than a passing curiosity in this, since I wrote a story for Portfolio saying that the rush to 3D movies might not turn out so well. So I tried to get in touch with Oakley. (Luxottica is based in Milan, and essentially makes the glasses sold under the Oakley brand.) I asked Oakleys PR folks for confirmation, and they sounded a little well, surprised, I guess..

LEAVE A REPLY