SHARE

papeletes mocióGo Barça ja té les butlletes necessàries per tirar endavant el vot de censura contra Sandro Rosell i tres dels seus vice presidents. Al final, i tal i com dir ahir, el club exigeix el 15% de signatures de socis del club, tal i com va aconsellar la Generalitat i no pas el 5% que contemplen actualment els estatuts  del club, o sigui unes 18.000 firmes a recollir en els propers 14 dies hàbils, tots excepte diumenge.

A les 15:00 els dos socis que varen anar a presentar la moció, Jordi Cases i Joan Arnés, han recollit les prop de 36.000 butlletes de les oficines del club i ara tindran 14 dies per recollir els suports necessaris i en principi compten amb una vintena de punts de recollida. A més, només hi haurà un partit a l’estadi durant aquest període de temps, el del proper dissabte amb el Valladolid, abans del qual es celebrarà l’Assemblea de Compromissaris del club.

Aquest canvi en l’exigència de firmes, una modificació per llei i que s’introduirà als estatuts en la reforma que hauran d’aprovar els compromissaris dissabte, podria fer replantejar la intenció dels impulsors de la moció. Serà demà, a les 12 al Col.legi de Periodistes, quan els impulsors de la mateixa resoldran aquest dubte, a més d’aclarir els punts que els van empènyer a tirar endavant aquesta iniciativa.

Lectures 2014 vegades per 608 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY