SHARE

sandro rosellGo Barça no descarta accions perquè Sandro Rosell expliqui amb claredat els seus negocis al Brasil. El grup de socis i aficionats del Barça han  fet pública avui la resposta a una carta que primerament van enviar al president blaugrana,  que aquest els va respondre amb l’entrevista de fa unes setmanes a “El Club de la Mitjanit” de Catalunya Radio   , i que té resposta de nou per part seva.

Tot s’inicia el dia 26 d’agost quan la citada plataforma fa pública a les xarxes socials una carta dirigida al  president blaugrana, i que també es va enviar via burofax al club, en la que es demana al president que es manifesti  públicamental voltant de totes les informacions aparegudes a Brasil, i que taquen no només la seva imatge sinó la del Barça. De fet, els socis que ho vulgui es poden adherir a la mateixa, doncs la intenció de la gent de Go Barça és la d’entregar personalment al president la carta amb tots els suport rebuts.

Posteriorment, concretament el dia 2 de setembre, el president  concedeix una entrevista a Pere Escobar a “El Club de la Mitjanit”, on explica que les acusacions  que el persegueixen a Brasil són falses, que el que alguns diuen que són comissions són els honoraris per la seva feina feta, a més de deixar clar que aquella entrevista seria la única que concediria per parlar del tema. Tot seguit els dos socis signats de la citada carta al president reben una carta en resposta a la seva, on els remet a la citada entrevista a Catalunya Radio, doncs cal recordar que unes setmanes després Rosell va aparèixer a TV3 i en cap moment va fer referència a les informacions arribades de Brasil, de les que ens hem fet ressò nosaltres i cada cop més mitjans.

Avui arriba la resposta de la gent de Go Barça en un post a la seva web, on  en quatre punts es mostren descontents amb la resposta del president blaugrana, lamenten que aquest no hagi concedit una roda de premsa per respondre a tot tipus de preguntes sobre el tema i anuncien no sentir-se satisfets en absolut amb la resposta. A més, anuncien que avui mateix el seu grup es reunirà i que no descartem cap tipus d’acció per recavar del president  les explicacions que siguin necessàries, restarem a l’espera de conèixer quines poden ser aquestes accions en un entorn blaugrana que està més que mogut.

Lectures 3482 vegades per 823 lectors

Comentaris

1 COMMENT

  1. […] Go Barça és un grup de socis molt actiu en les seves iniciatives, anteriorment alguns dels seus membres formaven Consulta Qatar que demanava un referèndum per la nova publicitat de Qatar a les samarretes, i la seva darrera acció va ser una carta al president blaugrana demanant-li explicacions sobre els seus negocis al Brasil i vista la resposta del president, en una entrevista a Catalunya Ràdio, ja no descartaven accions com la que demà portaran a terme.  […]

LEAVE A REPLY