SHARE

Una de les promeses de Sandro Rossell era la creació de la Grada Jove del Barça. Aquest era un dels temes més polèmics, donat que tot sembla indicar que darrera de la Grada Jove significarà la tornada dels violents a la Grada de can Barça. Ha passat un mes de presidència de Rossell i aquest tema no ha sortit a la palestra de forma oficial, mentre hi ha molta gent preguntat-se què passarà.

De moment han succeït dues coses interessants.

 • Primerament la pàgina web que representava el projecte de la Grada Jove, www.gradajove.cat, ha desaparegut de forma misteriosa i ja no és visible.
 • I d´altre banda a la pàgina del facebook de la Grada Jove, asseguren que a finals d´agost, la Grada Jove serà una realitat.

Davant d´aquest escenari d´incertesa les preguntes són clares:

 • Qui serà part de la grada jove?
 • Significarà el retorn dels Boixos Nois?
 • I si algun dia hi ha incidents importants, Rossell assumirà la seva responsabilitat com a part directament implicada en la tornada a l´estadi dels mateixos incívics de sempre?

Que en penseu?

Lectures 9042 vegades per 2027 lectors

Comentaris

3 COMMENTS

 1. PER COMENÇAR ES UNA OPORTUNITAT UNICA PERQUE ELS JOVES DE CAN BARÇA POGUEM ANIMAR AL NOSTRE EQUIP A L´ESTADI…ES IGUAL QUE ENTRIN UNS GRUPS O ALTRES LO IMPORTANT ES QUE ELS QUE ENTRIN AL PROJECTE ES COMPROMETIN A CREAR UN BON AMBIENT A L´ESTADI I AJUDAR AL NOSTRE EQUIP A GUANYAR ELS PARTITS…LO DEMES SOBRA…DEIXEU TREBALLAR A LA GENT QUE DE VERITAT ESTIMA AL BARÇA…

  ONLYFCB

 2. El grup FaceBook "Grada Jove Barça", no te res a vore amb la futura grada que s'ubicara al Gol Sud 1era. Graderia del Camp Nou sota el nom de "Fanàtics Barça". "Grada Jove Barça" no és més que un grup de FaceBook que un parell d'espabilats van obrir dos mesos abans de les ultimes eleccions del FCB, per apropiar-s'hi de qualsevol moviment juvenil, i guanyar-s'hi un despaxt a les oficines del FCB.
  Cap grup dels que integren "Fanàtics Barça" (Almogàvers, Grup Fidel, KF, Nostra Ensenya, ICC, Toxics Ventura i Supporters Pujol) te cap mena de contacte, ni tant sols coneix als responsables de "Grada Jove Barça" (entre ells un tal David Caselles), els cuals desde l'ombra, i sense cap mena d'experiencia al mon del futbol o de les grades, intenten treure profit personal de la feina dels grups d'animació de tota la vida al camp del Barça.
  Per qualsevol dubte podeu adreçar-vos als responsables dels grups abans esmentats.

  • Grácies pel comentari Fanátics Barça. Al final doncs confirmeu que el projecte proposat per Rosell és doncs ja una realitat? Donarà cabuda als Boixos Nois?
   Gràcies!

LEAVE A REPLY