SHARE

concert per la llibertat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Com s’esperava, el Concert per la Llibertat d’ahir va ser tot un èxit al Camp Nou amb 90.000 persones pel dret a decidir. El camp del Barça va viure ahir una nova nit inoblidable i no va ser per cap partit  del nostre equip, sinó per un acte que va servir per reafirmar la  voluntat d’un poble català que vol tenir el dret a decidir lliurement el seu futur.

Tots els actes es van iniciar ben aviat, a les 5 amb la fira d’entitats que hi havia al voltant de l’estadi, que van ajudar a crear un ambient festiu i nacional des del primer moment que es va mantenir tot el dia. Des del minut zero, la gent es va mostrar més que animada amb crits de “Independència”, i molt emocionada en les nombroses actuacions, fins a 60, que van poder gaudir tots els assistents a un acte que sempre podran recordar els  que hi van ser.

El moment més espectacular i recordat va arribar  a quarts de dotze de la nit, quan  l’estadi en ple va cantar el cant dels Segadors, acompanyant els acords de l’Orfeó Català i la Cobla de Cambra de Catalunya, un mentre desplegaven un espectacular mosaic que demanava “Freedom Catalonia 2014”.

D’entre els assistents a l’acte, no hi era el president Mas, la seva filla es cassava ahir a Fornells (Menorca), però si una nodrida representació del seu govern encapçalada  per la vicepresidenta Joana Ortega i el conceller de la presidència, Francesc Homs. Pel Barça, que va perdre l’oportunitat de cedir gratis l’estadi per l’acte cobrant per ell 900.000 euros, la representació va  córrer a càrrec del vicepresident de l’àrea institucional Carles Vilarrubí.

 

Lectures 2949 vegades per 975 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY