SHARE

Inda va visitar Catalunya, i  de nou va atacar Guardiola alhora que defensava  Mourinho

Ahir a la nit, l’ex director del Marca, Eduardo Inda, va visitar el nostre país, en concret va assistir al programa “Efectivament” presentat per Lluís Canut al canal Esports3 i on de nou  va mostrar la mala relació que  manté amb Guardiola, a més de defensar en tot moment Mourinho. A més i a tall d’anècdota, el periodista va aparèixer amb una corbata amb els colors blaugranes, com es pot veure a la imatge, tot i que va dir que eran en honor a l’equip de la zona on va néixer, l’Osasuna.

La referencia al tècnic blaugrana vingué arrel de l’enfrontament que ja  van viure la temporada pesada quan desprès d’una lesió de Messi al camp de l’Atlètic de Madrid, el de Santpedor va mencionar unes paraules del periodista a la roda de premsa posterior, qui durant la setmana havia dit que calia parar l’argenti “per lo civil o per lo criminal”.

Sobre la situació i en el debat sobre la seva influencia en l’entrada de Ujfalussi, Inda  va indicar que si ell hagués estat al camp, podria haver fet l’entrada però destacant que  “no era al camp” a més d’escudar-se en que el diari Marca “va mostrar en portada tota la cruesa de  l’entrada del defensa atlètic”. A més i en un clar atac al nostre tècnic va afirmar que “ell mai hagués culpat als mitjans d’un fet com aquest ”, considerant que el Santpedor si ho feu al mencionar unes paraules seves  a la roda de premsa posterior a l’encontre.

Respecte a l’actualitat del gran rival barcelonista, el periodista, gran defensor alhora que un dels valedors de l’arribada de Mourinho a la banqueta blanca, com no va defensar el portuguès tot i no haver-li agradat alguns dels seus darrers comportaments.  A més d’explicar que parla per telèfon  habitualment amb el tècnic portuguès, va afirmar que li agradava l’estil d’aquest pel nombrosos títols que l’hi havia reportat, però va destacar  que era “exacrable” que aquest  li hagués posat un dit a l’ull a Vilanova.

A més   va destacar que amb  l’acció,  el portuguès va “desdibuixat el treball del seu equip”  alhora que  va “maquillat la superioritat blanca a la Supercopa”. Respecte un altre tema del mateix encontre, la no presencia dels blancs a l’entrega del trofeu al Barça, va afegir un nou argument indicant que els jugadors blancs amb qui havia parlat li havien indicant que foren “els responsables de seguretat “, sense indicar per odre de qui, els que els havien dit que abandonessin el camp

Lectures 2812 vegades per 930 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY