SHARE

Guardiola va participar en una conferencia a l´Hotel Reconquista d´Oviedo organitzada per
l´entitat bancària “Banco Herrero” on va explicar algunes de les claus del seu èxit com entrenador del FC Barcelona.

El primer que va dir va ser “mai esbronco els meus jugadors al descans d´un partit, menys si anem perdent”, Guardiola pensa que escridassant els jugadors quan les coses van malament pot ser negatiu, perquè pots crear més ansietat en el jugador i aconseguir
l´efecte contrari del buscat.

Preguntat sobre la relació que manté amb les estrelles de l´equip Guardiola va concretar: “És mentida que tracti a tots els jugadors per iguals. No tracto igual a Leo Messi que un jugador que acaba de pujar al primer equip. És lògic. Tampoc crec que s´hagi de tractar els jugadors com persones riques multimillonaris. Heu de saber que els jugadors tenen por de fallar davant de 80,000 persones, se´ls ha d´ajudar també, se´ls ha de tractar com persones normals”.

Més de 500 persones omplien l´auditori d´Oviedo, la presència de Guardiola havia aixecat una enorme expectació i no va poder eludir temes com Mourinho i per exemple la forma de motivar els jugadors esbroncant.los públicament: “jo no renyaré mai un jugador en públic, si ho faig m´hauré equivocat i li estaria carregant el mort al jugador”.

També va parlar sobre Preciado i Mourinho: “Sento molt de carinyo per Preciado, sempre recordaré la manera en la que em va rebre quan en la meva primera temporada com entrenador vaig visitar el Molinón. Ara bé, vaig estar 5 anys amb Mourinho i es va portar amb mi d´una manera espectacular…”

Guardiola també va parlar sobre la sensació de guanyar “la sensació d´haver guanyat només et dura uns 15 minuts, després passa. De vegades he quedat més satisfet amb una derrota que amb una victòria”

Imatge: lne.es

Lectures 2491 vegades per 872 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY