SHARE

Guardiola i Neymar,  un nou debat s’ha obert avui amb la possible arribada del brasiler i la seva conveniència, en el que els dos grans diaris esportius  catalans no es mostren ni molt menys d’acord.

Avui ha estat de nou un dia on el nom de Neymar ha seguit de moda , a més d’obrir-se un nou debat al respecte de la seva arribada alhora que lligant la mateixa amb la sintonia que aquest podria tenir amb el tècnic blaugrana. A més, els dos diaris  esportius catalans amb més tirada, Sport i Mundo Deportivo, ni de bon tros en posen d’acord en el tema i les discrepàncies entre els dos són més que evidents.

A l`Sport, un primer article de Josep Maria Casanovas ens mostra a les clares la seva negativa a l’arribada del crack del Santos, sota el títol de “Prohibido fichar a Neymar”, el conegut periodista es mostra contrari al fitxatge. Les raons esgrimides per tal postura són el fet que es tracti d’un jugador amb uns vicis que  no podrien encaixar en el vestuari culè,  convertint-lo fins hi tot, en paraules de l’autor , en una bomba de rellotgeria. Per acabar mostra les seves ganes que acabi al Madrid on no el podran convertir en l’anti Messi que busquen, alhora que afirma que els contactes que el Barça manté amb el brasiler són sols per encarir.ne el preu a pagar pels blancs, un fet que  presenta força dubtes a hores d’ara.

En el mateix diari, Lluís Mascaró encara va més enllà al vincular l’arribada de Neymar a la sortida de Guardiola de la banqueta, sota un clar títol de “Guardiola o Neymar”. En l’article, l’autor veu en l’arribada del brasiler un  canvi en la política esportiva del club, apartant-se del model futbolístic de Guardiola on un jugador tant individualista i al que probablement li costaria entendre el joc de conjunt de l’equip , en paraules del propi autor. Per acabar de nou es qüestiona en quin marc podria entendre’s aquest fitxatge, alhora que tem preguntar-se si això voldrà dir que el de Santpedor no segui ja a la banqueta.

A l’altre cantó, dels  partidaris de l’arribada del jove davanter, hi trobem el Mundo Deportivo, que seguint la línia iniciada en tots els mitjans del grup Godó, Rac1 n’és un clar exemple, d’apostar per l’arribada alhora de desvincular-la del futur del tècnic. Així, Francesc Aguila firma un article titulat “El Barça contacta con Neymar con el Ok de Guardiola”, ens explica que tot i que el tècnic no apostes per ell aquest estiu, tampoc el va rebutjar alhora que explica que la bona amistat entre aquest Alves ha  millorat la idea del seu caràcter. Per últim l’autor ataca els qui vinculen la seva arribada a una sortida del Pep, argumentat que això és no conèixer be la gent o jugar a ser president sense ser-ho.

Per últim, el mateix diari ens revela en una altre notícia un suposat informe del club sobre el futbolista, un fet que cal posar en dubte sobretot pel fet que un document així segurament no estaria en mans de la premsa. En el mateix, escrit per Fernando Polo, ens informa que el club s’ha informat de primera mà, en un recent viatja de Sanllehí a Brasil, de l’entorn familiar del jugador, que   és del tot normal segons la notícia.

Per tant, els diaris esportius ens donen dues visions ben diferents del mateix tema, quina us creieu més vosaltres? Que creieu que passarà  tant amb Guardiola com amb Neymar ? només el temps ens donarà les respostes  peró volem les vostres opinions.

Fonts:

http://www.sport.es/es/noticias/josep-maria-casanovas/20110907/prohibido-fichar-neymar/1142509.shtml
http://www.sport.es/es/noticias/lluis-mascaro/20110907/neymar-guardiola/1142176.shtml
http://www.mundodeportivo.com/20110907/fc-barcelona/el-barca-contacta-con-neymar-con-el-ok-de-guardiola_54211590880.html
http://www.mundodeportivo.com/20110907/fc-barcelona/el-informe-neymar-del-barca_54212628093.html

Lectures 5191 vegades per 1407 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY