SHARE

  Guardiola sempre serà culé i després de caire avui contra el seu  Barça ha demostrat de nou que el seu cor serà sempre blaugrana. El tècnic de Santpedor s’ha rendit a la superioritat dels blaugranes a l’eliminatòria després del partit i ha aprofitat per felicitar-los i per desitjar-los que aixequin la cinquena Copa d’Europa del club.

En la seva ronda amb els periodistes posteriors al partit, el tècnic de Santpedor ha destacat que “Caure contra el millor equip de la manera com ho hem fet és la raó per la qual sóc entrenador.”  A l’hora de parlar del partot el tècnic ha  volgut destacar la lluita dels seus dient que ” El tercer gol de Barcelona ens va matar però no ens hem rendit. El Barça és el just finalista.

I un cop analitzat el partit, Guardiola ha aprofitat per enviar un  missatge clar del culé que sempre serà dient que “Ara que el Barça no faci el passerell i aixequin la cinquena Champions, que s’ho mereixen. Els felicito, és el just guanyador.” Sobre un possible Barca-Madris, no s’ha mullat però ha afirmat que “Vull de tot cor que la guanyin, que guanyin la cinquena amb aquests jugadors i amb Luis Enrique, que està fent un gran treball i espero que el faci molts anys més.

Sobre com ha vist els qui van ser els sus futbolistes va dir que “Els he vist molt forts, molt prims, molt ràpids, al davant són molt bons. La única manera de parar-los es obligar-los a defensar.” Sobre la seva aposta de partit ha destacat que “Estic molt content d’haver-los pres la pilota però no els hi hem de fer mal, al Camp Nou no els en várem  fer, ens va faltar desequilibri i avui també.”, i per això “Estic molt content de ser entrenador del Bayern avui i estic orgullós d’aquests jugadors”. 

Guardiola també ha aprofitat per tornar treure’s el barret davant Messi, amb qui ha mantingu una animada conversa camí dels vestidors. Així el tècnic ha afirmat que “Estic molt content que Messi estiui bé, és el millor de tots els temps i espero que a Alemanya comprin els drets de la lliga espanyola perquè els afeccionats el puguin disfrutar. L’única manera de parar-lo es com a la segona meitat, prendre-li la pilota i que no participi tant en el joc.”

Lectures 1889 vegades per 497 lectors

Comments Closed