SHARE

El buffet d’on ell és soci  assessorarà al Girona

Quan Rosell i la seva junta van entrar al club amb una sèrie de principis com la transparència i la participació, que ben aviat es va veure que es quedarien només en bones paraules. Un altre dels projectes de la mateixa era la realització d’un codi ètic que regis l’actuació dels membres de la seva junta, un document que podria ser també paper mullat a tenor de les actuacions d’alguns dels seus membres.

Una notícia relacionada amb un dels homes de més confiança del president, el portaveu Toni Freixa, podria vulnerar un dels articles del comentat codi ètic. Així, el F.C. Girona anunciava que havia arribat a un acord amb el buffet SFFR, del que és soci Freixa, perquè aquests els ajudin en tasques d’assessoria jurídica i representació del club gironí.

La notícia podria suposar un incompliment de l’article 4 del codi, en el que es recullen les pràctiques contraries als principis que han de regir el club, i on es  parla d’incórrer en conflicte d’interessos. Així podria ser si es confirma la notícia , que si s’actua per un altre club de futbol, el mateix àmbit on regeix la seva activitat el nostre club, el portaveu del club podria incórrer en aquesta incompatibilitat.

Esperem per tant, que en virtut de la  transparència de la que sempre ha volgut fer bandera aquesta junta, Freixa expliqui amb claredat quina serà la seva vinculació amb el club gironí.

Font: http://www.diaridegirona.cat/esports/2012/02/02/bufet-toni-freixa-collaborara-temes-juridics-girona/545095.html

Lectures 2442 vegades per 841 lectors

Comentaris

2 COMMENTS

  1. Si haguessiu fet aquesta feina amb el vostre amic Laporta, poder no ens hagues robat tants d’euros ni haguessin hagut episodis com viladecans o henriques o les putes de les finals…

  2. […] a tres directius, entre ells el president Rosell, per la seva relació amb Viagogo, Toni Freixa, com a assessor del Girona,  i de nou Faus, per la seva possible vinculació amb la venta del PSG A Qatar Sports Investment. […]

LEAVE A REPLY