SHARE

A can Barça estem en ple procés d’eleccions i sempre és bo saber quins són els candidats preferits pel nostre gran rival, el Madrid. En aquest sentit i per saber aquesta idea, hem decidit buscar entre les opinions de periodistes madridistes o que segueixen l’actualitat madridista per saber quin és el seu preferit en aquests comicis i sembla que no és altre que Bartomeu.

Almenys així ho afirmava fa uns mesos el periodista Josep Pedrerol, qui després de les queixes de l’aleshores president sobre una possible mà negre desde Madrid carregava amb duresa contra ell. A més, el director de Jugones també deixava clares les preferències del president del Madrid, Florentino Pérez, qui segons elll de poder votar ho faria per Josep Maria Bartomeu. 

El fet que l’ex president blaugrana sigui qui desperta més preferències al màxim dirigent blanc, qui cal recordar que mantenia una relació d’amistat i de gairebé sumissió de Sandro Rosell cap a ell, pot ser un símptoma no massa possitiu pels interessos del Barça.

Rosell saluda Florentino  Pérez a la llotja quan era president del club.
Rosell saluda Florentino Pérez a la llotja quan era president del club.

Lectures 2714 vegades per 523 lectors

Comments Closed