SHARE

La directiva del Barça ha fet el ridícul més espantós dels últims temps d´ençà que Josep Lluís Núñez era president del Barça i va decidir que el club blaugrana no es presentaria a jugar un partit de copa contra l´Atlético de Madrid.

El Barça viatja a més córrer per arribar a temps al Reyno de Navarra, sabedor que si no arriba a les 20:30 perdrà els 3 punts. Ha estat un viatge llampec, de males maneres, sense planificar, a última hora i arribant a l´últim minut. No és la millor manera de plantejar un partit de lliga.

Sé que Guardiola sabrà motivar els seus jugadors per aconseguir que avui surtin al terreny de joc motivats per derrotar Osasuna. Sé que els jugadors estan molt enfadats i voldran demostrar més que mai que avui són el millor equip del món. I sé que al final guanyarem…

Però i si no ho fem? I si al final de la lliga aquests tres punts resultessin decisius? La directiva no ha sabut prendre les decisions correctes, ni en el “tempo” adequat. Només d´aquesta manera ha passat el que ha passat. La responsabilitat dels que manen no pot afectar l´equip d´aquesta manera. Si això passa avui i perdem els tres punts, la directiva de Rosell serà la única responsable d´aquesta derrota i si al final de la lliga això suposa perdre-la, algú haurà d´assumir el que ha passat.

Per no fer, no saben ni sortir a fer declaracions, tal com ha demanat un dels periodistes més contrastats del periodisme català, Jordi Basté. Viuen amagats perquè saben que s´han equivocat. I la sortida endavant feta per Cardoner culpant la RFEF no és més que una altra mostra de la seva inoperància. El soci, l´equip i Guardiola no es mereixen quelcom així. On és el portaveu de la Junta? On és el Cap de Comunicació? On és el President?

Rosell necessita posar-se mans a l´obra per governar aquesta nau amb fermesa i convicció, amb lideratge i donant la cara, oblidant-se del passat i treballant pel futur. Encara no és massa tard, però si no espavila, perdrà en un no res la majoria que va assolir a les urnes.

Dit això, desitjo una victòria exemplar del Barça aquesta nit i després les explicacions pertinents de la directiva (sense culpar als altres del que és la seva responsabilitat).

Per Ferriol Egea.

Lectures 5376 vegades per 1689 lectors

Comentaris

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY