SHARE
Vermaelen el dia de la seva presentació amb Zubi i Mestre.
Vermaelen el dia de la seva presentació amb Zubi i Mestre.

Vermaelen havia de ser, paraules textuals de Zubizarreta, un jugador de “rendiment immediat”. En el moment de fitxar-lo, ja se sabia que venia lesionat i que tardaria un temps en recuperar-se. Ara bé, un mes després que els serveis del Club li donessin l’ alta mèdica, segueix sense debutar.

El jugador no té la culpa del que li està passant. Per a tot esportista una lesió és un gran problema que li causa frustració i ràbia perquè per sobre de tot el que vol és poder participar. Segur que ho està passant molt malament i mereix el recolzament de tothom. El problema aquí no és Vermaelen, sinó qui el va fitxar.

La defensa era la línia que calia reforçar amb més urgència i solvència. Per tant, s’havia de ser especialment escrupolós a l’hora d’escollir qui havia de cobrir-la. De debò no hi havia ningú més al mercat? Aquesta era l’única opció? Es fa difícil de creure, i més quan feia ben bé tres anys que es parlava sobre la necessitat de trobar un central.

El que està passant amb Vermaelen és la constatació que la gestió de l’àrea esportiva no ha estat a l’alçada de les necessitats de l’equip. Amb tot, esperem que el jugador belga es recuperi el més aviat possible i que pugui ajudar.

Lectures 3620 vegades per 713 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY