SHARE

En declaracions a Ona FM el vicepresident esportiu Bartomeu va reconèixer ahir que Zlatan Ibrahimovic està cedit al Milan i no traspassat (cessió amb “clàusula obligatòria de compra) com havia comunicat el club en les dates en les quals es va confirmar la seva marxa al Milan. Per tant, el proper 30 de juny, si el Milan no vol comprar-lo, Ibrahimovic tornarà a ser jugador del Barça a tots els efectes.

Sandro Rosell, Bartomeu i Toni Freixa van argumentar en diferents ocasions que Ibrahimovic estava cedit al Milan amb una clàusula de compra obligatòria. Van insistir moltíssim en aquest raonament, ja que si el jugador estava només cedit, l’operació era encara més ruïnosa del que es pensava i es pensa en aquest moment.

Racoblaugrana ja havia presentat informacions que demostraven que el club no deia la veritat de forma interessada, perquè no es considerés l’operació sortida Ibra com un autèntic fracàs econòmic. Ahir el vicepresident Bartomeu va confirmar que les nostres informacions havien estat certes des del primer moment, quan tothom tirava pilotes fora.

Mundodeportivo i Sport van seguir les consignes oficials i van divulgar i justificar el fals acord de la “cessió amb compra obligatòria”. Era molt fàcil seguir el fil de la veritat, Galliani publicava a Mediaset una informació totalment contradictòria a l’expressada per la directiva blaugrana. Els diaris esportius italians insistien en què només es tractava d’una cessió amb dret a compra i no amb compra obligatòria. Algú mentia i tal com ha demostrat Bartomeu no era Galliani.

Fonts:

Lectures 5536 vegades per 1663 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY