SHARE
Foto de Florentino amb James i la parella del futbolista.
Foto de Florentino amb James i la parella del futbolista.

A ningú se li escapa que, en realitat, el futbol d’elit ha esdevingut un gran negoci en el qual les reunions de despatx hi juguen un paper molt important. Per desgràcia pels barcelonistes, una persona que ha sabut jugar molt bé aquesta carta ha estat Florentino Pérez. El president de la constructora ACS ha estat molt hàbil. Tant que, actualment, el Real Madrid gaudeix d’una impunitat i d’un tracte a favor que, fins i tot, esgarrifa.

De mostres d’aquest tracte a favor n’hi ha unes quantes: mentre al Cholo Simeone li cauen vuit partits de sanció per haver fet uns copets al clatell a un àrbitre, a Cristiano Ronaldo ni tan sols el sancionen per haver practicat boxa contra Godín. Tampoc hi va haver sancions a Pepe, Arbeloa o Xabi Alonso per les agressions que propinaven als jugadors del Barça un cop rere un altre. El Llagostera haurà de disputat un partit a porta tancada per culpa dels gestos racistes d’una aficionada del seu equip.

Aquesta mateixa imatge es va registrar en un partit de les finals de la Lliga ACB a l’estadi madrileny, però res. Per no parlar de la col·lecció de banderes feixistes que “adornen” el Santiago Bernabéu. Cap reacció al respecte, tampoc. En alguns casos és tan descarat que fins i tot causa vergonya aliena, com l’allargar les votacions per a la passada Pilota d’Or perquè se la pogués endur la nineta dels ulls de Florentino. Si a tot això s’hi suma l’històric tracte a favor que ha gaudit el Madrid de molts governs espanyols en temes com la requalificació de terrenys, tot plegat dóna una suma difícil de superar. És evident: hi ha dues bares de mesurar: una pel Madrid i una altra per la resta d’equips.

Poca broma amb Florentino Pérez. És una persona més influent del que sembla. Especialment recomanable és aquestarticle del tuitaire @RogerVinton, on explica la història completa del personatge. A més, actua sense cap mena d’oposició ni crítica. Fins i tot, pot utilitzar el club com a trampolí pel negoci de la seva empresa (com en els darrers fitxatges de James i Keylor Navas) i ningú li ho critica.

Per tant, que ningú esperi alguna actuació de càstig cap el Madrid. Tenen un “ser superior” que les evitarà. 

Lectures 5250 vegades per 1116 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY