SHARE

firma IniestaÁndres Iniesta ha signat avui al migdia el seu  nou contracte amb el Barça fins l’any 2018. El mig campista manxec ha passat avui per les oficines del club per signar l’ampliació del seu vincle amb el club blaugrana per tres anys més, l’anterior acabava el 2015, en un nou contracte que arribat el seu fi, amb el futbolista amb 34 anys, es renovaria any a any en funció que el jugador hagi jugat un nombre determinat de partits la temporada anterior.

En l’acte de signatura del jugador, han assistit, a més del futbolista i el president Sandro Rosell, el vice president de l’àrea esportiva, Josep Maria Bartomeu, el secretari tècnic, Andoni Zubizarreta, i el representant del jugador, Ramón Sostres. Si el fitbolista compleix el seu contracte, el manxec  compliria 22 anys a l’entitat, des de la seva entrada a les categories inferiors l’any 1996.

El futbolista s’ha mostrat molt content amb el nou compromís firmat als canal de comunicació del club, afirmant que “No m’agrada mirar el final del contracte sinó mirar ara. Tinc per endavant molts anys per estar al nivell que exigeix aquest Club. Aquesta és la principal motivació que em mou en el dia a dia”.  El de Fuentealbilla també ha volgut destacar  que “Hem acabat bé l’any, com a líders. En molts aspectes és un moment molt bo. És un Nadal per estar feliços a nivell col·lectiu i individual”, alhora que de cara a l’any vinent ha dir que  “Hem d’intentar arribar al mes de maig amb opció d’aconseguir-ho tot. L’equip està capacitat per fer-ho”.

El futbolista també ha expressat la seva felicitat pel nou acord amb el club a les xarxes socials, on ha penjat una foto en companyia de la seva filla Valeria agraint l’afecte rebut per la gent en aquests des de que va arribar al club amb només 12 anys.

iniesta

 

Lectures 3199 vegades per 796 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY