SHARE

El manxec no vol que marxi del club

villa-iniesta-celtaLa possible sortida de Villa , camí de la Premier segons la premsa britànica, estè sent un dels rumors de mercat que més èxit té aquests darrers dies. Avui, fins i tot un futbolista blaugrana s’hi  ha referit. Ha estat un company seu a la selecció espanyola, Andrés Iniesta, qui s’ha mostrat contrari a una hipotètica sortida del davanter asturià.

El migcampista blaugrana  ha realitzat aquestes declaracions  a la seva terra, Albacete, en un acte en el que la ciutat esportiva del club manxec passava a tenir el nom del futbolista blaugrana (cal recordar que va sortir de les categories inferiors d’aquest equip).

Iniesta ha afirmat que no li agradaria la marxa del seu actual company d’equip i de selecció a l’ afirmar que ” No sé si existeix aquesta possibilitat, crec que no; encara que a mi no m’agradaria perquè Villa és un jugador fonamental”.

L’acte també ha servit perquè el club manxec, del que Iniesta n’és el màxim accionista, agraís al blaugrana tot el que havia fet pel club, perquè “va venir a socorre’ns quan ens moríem, quelcom pel que sempre li estarem agraïts”, en paraules del propi president de l’entitat. A més, el de Fuentealbilla ha demanat ” tots, en la mesura de les seves possibilitats, ajudessin en el que poguessin” al club que del que  s’ha declarat un aficionat més , en una mostra de l’agraïment que el futbolista té per l’equip que el va veure néixer.

 

Lectures 2804 vegades per 869 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY