SHARE

La Junta de Sandro Rossell sembla que es mou entre rius d´aigües molt diferents. Tan aviat ens sorprenen amb l´afiliació de Sandro Rossell a una organització de caràcter nacionalista, com és Omnium Cultural, com de cop i volta veien al president fent discursos en castellà i visitant el president de la Junta d´Extremadura, parlament autonòmic on els seus presidents no han destacat per ser gaire “amics” del catalanisme que pregona Sandro Rossell pel Barça.

Avui ens ha sorprès Javier Bordas, directiu de l´àrea econòmica, contestant a l´entrevista de RAC1 en castellà. No pensem pas que Javier Faus no sigui català, ho és i va nèixer a Barcelona. Però sembla que li costa expressar-se en l´idioma natural de Catalunya.

Passem d´un Barça amb un esperit català i catalanista desacomplexat amb Jan Laporta a un Barça que s´està espanyolitzant a marxes forçades. El que queda clar és que mai podrà fer content a tothom. I ara mateix, el sector més nacionalista del soci del barça s´està enfadant. Al racó català avui es notava al “soci emprenyat”, no gaire content per el poc respecte de Javier Bordas vers la cultura catalana, sobretot amb els temps que corren.

Penseu que Rossell està espanyolitant el Barça?

Els que vàreu votar Rossell esteu contents amb aquests gestos en clau política?

Que en penseu?

Lectures 1517 vegades per 442 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY