SHARE

joan gaspart sandro rosellJoan Gaspart valora com a excel.lent la gestió de Rosell al Barça. Les reaccions a l’anunci de Rosell de presentar-se a la reelecció estan a l`ordre del dia, l’ex president Gaspart va valorar molt positivament la feina de l’actual president blaugrana.

Preguntat al programa radiofònic “La Xarxa” que poses nota  a la feina d’aquests tres anys de Rosell, Gaspart va afirmar que “ de l’1 al 10, a Rosell li poso un 12 . Com el dotze no me l’has dit li poso un 10”.

Respecte a la idoneïtat de l’anunci del president, la setmana vinent l’equip es juga l’accés  a la final de la Champions, l’ex president va afirmar que  “em sembla bé que Rosell hagi anunciat ja que es vol presentar a la reelecció , tres anys són molts, però em sembla correcte”.

També es va pronunciar al voltant d’un possible duel electoral entre Rosell i Laporta si l’ex president blaugrana decidís presentar-se de nou, dient que “Si Joan Laporta es vol presentar a les properes eleccions és lliure de fer-ho. La mateixa llibertat que té el senyor Rosell la té el senyor Laporta, no em semblaria malament que es presentes. Qui no es presentarà és Joan Gaspart”.

 

 

Lectures 2949 vegades per 738 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY