SHARE

Joan Laporta ha demanat a la junta a través de les xarxes socials   que convoqui eleccions a final de temporada . L’ex president blaugrana ha expressat a través de les xarxes socials la seva opinió sobre la dimissió del seu gran “amic” Sandro Rosell i sobre la intenció  de la junta actual d’acabar el seu mandat fins l’any 2016.

En el seu escrit, l’ex president primer de tot diu que només celebra el que és bo pel Barça i mai els problemes d’altres, en resposta segurament a la notícia apareguda avui a Mundo Deportivo segons la qual hauria celebrat la dimissió de Rosell, i desitja que fins dijous era el president del Barça resolgui davant el jutge els temes que l’afecten i que això no l’afecti al seu àmbit personal ni familiar.

Seguidament, Laporta diu que el club està en una situació “d’excepcionalitat per la manca plena de legimitat” del seu nou president, al no haver estat escollit pels socis a les urnes. Per això li demana a Bartomeu i la junta que convoquin eleccions a final de temporada, per acabar el seu missatge dient que cal mirar “endavant sense rencor” , en el que sembla un  missatge  als qui quan van entrar al club si van semblar tenir-lo.

laporta

Lectures 2385 vegades per 625 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY