SHARE

20140417-020126.jpg
Joan Laporta demana de nou suport per l’equip al tram final de lliga. Tal i com va fer quan l’equip va caure a la Champions i en d’altres situacions complicades per l’entitat, com la sanció de la FIFA, l’ex president s’ha mostrat fidel al club i ha demanat que l’aficció estigui al costat de l’equip el que resta de temporada.

Tal i com va fer quan l’equip va caure dimecres passat a Europa, qui va estar al costat d’aquests futbolistes quan van tocar el cim futbolístic, i qui sap si tornarà a ser-hi, ha demanat respecte per aquests. Alhora ha animat a lluitar fins la lliga fins al darrer dia,a més d’enviar ànims a l’aficció.

El missatge de Laporta ha tingut àmplia difusió a les xarxes socials, amb nombrosos retuits i favorits, i sobretot molts missatges demanant la seva tornada, un fet que també s’ha donat en anteriors missatges seus a les xarxes socials,accentuat amb els darrers esdeveniments al club.

Joan Laporta Estruch (@JoanLaportaDcat)
16/04/14 23:48
Respecte per un equip que ha donat tant al Club en aquests anys. Ara cal lluitar fins al final per la Lliga. Ànims barcelonistes.

Lectures 1993 vegades per 467 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY