SHARE

 Iniciem una sèrie d’articles en els  que us anirem destacant setmana a setmana el més destacat de la setmana electoral a can Barca. Per fer-ho hem creat el semàfor del Racó, una secció que tindrà continuitat més enllà del procés electoral i qui sap si en un altre format, i la seva estrena el protagonisme és per Joan Laporta, Laudrup i una pre candidatura sorgida  de  les xarxes socials.

Verd. El vídeo de presentació de Joan Laporta. 

L’entrada o no de l’ex  president a la carrera electoral era una de les notícies és esperades de cara a les eleccions i la manera escollida per fer-ho va sorprendre  i va respondre a les expectatives generades. En poc més d’un minut, Laporta desgranava els eixos claus del seu projecte alhora que mostrava la imatge desanfadada i no exenta de defectes, tal i com ell mateix va dir, que el converteien en un dels actors principals del procés a can Barca.

Àmbar. Una iniciativa sorgida de les xarxes socials s’anima a recollir signatures. 

Sorgida a través d’un grup pel seguiment de les entrades i sota el nom de Seguiment FCB, un grup de socis i aficcionats blaugranes demanaran el proper dilluns les butlletes per intentar aconseguir les 2547 firmes per ser a la recta final del procès electoral. Sota les premises de la creació d’una agència de viatjes pròpia i d’una Grada  d’Animació, la seva intenció es fer sentir la veu en aquests dos temes i no pas assolir la presidència, en una iniciativa que ha sorprès a molts i que li dona cabuda a aquesta secció.

Vermell. La carta de Laudrup.

Jordi Majó va sorprendre ahir a molts amb la seva aposta pel danès com a director tècnic de la seva candidatura, el primer nom esportiu de la campanya però al que molts  culers no deslligen de la seva marxa del club rumb al Reial Madrid. Per bé que amb aquest nom i el de Sergio Ramos, Majó va aconseguir un impacte inmediat a la premsa en la seva estrena, molts culers potser no entendran l’ús d’aquests noms  amb un passat i present blanc, doncs a més el danès tampoc té  cap experiència com a secretari tècnic.

 

Lectures 2124 vegades per 416 lectors

Comments Closed