SHARE

laporta

Joan Laporta no ha aconseguit l’objectiu de tornar a la presidència del Barça. Els forts altaveus, els èxits esportius de la darrera temporada o els errors propis del seu projecte entre d’altres no li han permès tornar a complir el seu desig de dirigir de nou el club blaugrana, però ha afirmat que no es rendirà tot i la derrota.

En el seu discurs al box de la seva candidatura, Laporta ha volgut “agrair a tots els socis que no l’han votat i a les persones que ens han donat suport. Felicitar al guanyador de les eleccions i deixar clar que hi ha dos models diferents. Hem intentat evitar que el club tingues un president processat, que no estigues en mans de Qatar, que no s’acabi de destrossar la Masia i no hem pogut”.

Sobre el resultat, el candidat ha expressat que “Sóc democràta i he de reconèixer el resultat”, a més de reconèixer que “ha estat una campanya molt difícil perquè no hi ha hagut suficients debats. Però s’ha d’acceptar.Quan vàrem sortor ja sabíem que no seria fàcil.”

El que si ha deixat clar l’ex president ha estat que “Hi ha molts socis que entenen que el model és el defensavem nosaltres”, i que no es rendeix , “No surrender. Never give up”.

Després de pronunciar el seu discurs, Joan Laporta ha abandonat les instalacions del club i no s’ha produït la imatge de felicitació amb Bartomeu, potser una mala decisió que molts han criticat, tot i que alguns d’aquests no criticaven quan Bartomeu no anava a debats. A més de felicitar al guanyador en el seu discurs, Laporta també ho ha fet a través de les xarxes socials.

laportatuit

Lectures 2501 vegades per 494 lectors

Comments Closed