SHARE

OLIVE-ENTRANDO-A-LA-CIUTAT-DE-_54374979106_54115221152_960_640Avui hi ha hagut una mica més de teca. S’ha pogut escoltar, per primer cop, la versió de la part dels demandats. Joan Oliver, el que va ser director general del Club des del 2008 fins el darrer dia del mandat Laporta, ha estat segur, convincent, coherent. No ha dubtat en cap moment. Com era d’esperar ha contradit al que va dir, sobretot, en Javier Faus.

No puc ni vull allargar-me, però la sessió ha estat llarga, i potser em deixo aspectes que poden ser importants jurídicament, però potser feixucs.

De la venda dels terrenys de Sant Joan Despí. Ho van fer a qui va acabar les obres de La Masia, la famosa MCM. La idea era tenir al costat de la Ciutat Esportiva un centre comercial. El document que, segons l’informe d’auditoria mancava, estava al club des de dies abans de tancar l’exercici, pel que li sorprèn el citat informe. És l’aprovació de la segregació del terreny dels de la resta que té el Barça.

De Viladecans. Els terrenys eren per ubicar la Ciutat del Soci. Si no es vol fer, evidentment que valen poc. Estan qualificats per equipament esportiu, no agrícola. S’estava negociant a tres bandes, Ajuntament, Generalitat i FCB, per resoldre qüestions mediambientals. No recordava que fossin granotes o mosquits els protegits, com va dir Rosell, sinó que només ho sap d’una au de nom polla i cognom, col·loquial, blaugrana, pel seus colors: blau i vermell. També ha dit que la coberta de l’estadi, quan es va parlar de la remodelació Foster, té unes aus que hi fan el niu i que estan protegides.

Les tres S. Cert que es pujava la quota d’abonaments, no de socis, la samarreta on es col·locava publicitat era la d’entrenament, no la de joc, la d’un grup àrab –no sortim d’allà-,  no qatarí. Preu: 17 milions per temporada amb una durada de 5. Se’ls hi va dir a la junta Rosell, però el resultat haurà estat negatiu ja que Qatar ho té tot. De les seccions, no s’anava a retallar res. Qui menteix? Faus o Oliver?.

Havien negociat el crèdit sindicat per 180 milions, menys que l’anterior.  Es podia signar abans de finalitzar l’exercici i evitar les habituals tensions de tresoreria del juliol, però en reunions amb la junta entrant, aquest van decidir que ja ho signarien ells. A més Oliver, al igual que ahir va fer Sala i Martín en una tertúlia a RAC1, va posar en dubte que si el Barça hagués estat en fallida, com va dir Rosell, algú li hagués concedit un crèdit de 180 milions.

De la intervenció d’Eduard Coll, des del juny ex-directiu, poc a dir. Només que algú li feia la guitza i no el deixava participar a qüestions jurídiques, cosa estranya perquè és un bon advocat. I que a junta no es tracta tot. Glups.

Demà toca la paraula de l’auditor, per tant serà una sessió eminentment tècnica.

Lectures 3930 vegades per 591 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY